Chanslös?

Ibland undrar jag varför jag aldrig lyckas, just nu känns det som att botten är passerad. Det är helt svart, tomt mörkt.. FAN!

Känner mig chanslös, om jag är en stark person vet jag inte vad den delen är just nu. Hade behövt det jag inte får just nu.. Känns hemskt!

HELT sjukt!!

http://www.youtube.com/watch?v=GUANewh4arU&feature=related

Kolla in länken.. Helt otroligt! Jag blev mållös!!

Älskar dej Mormor !!!

Hade julmys kväll med familjen, mormor kom oxå. Så hade hon en kasse med grejjer till mig, fick en JÄTTE fin tomte, en massa fina dukar. Slutligen gav hon mig den lilla docka, jag hade ALLTID hos henne som liten. Hon var så söt!

-Du hade alltid den när du var hos mig när du var liten. Innan du åkte hem varje gång så gömde du den. Och vägrade erkänna var eller att du gömt den.
Nu hittade jag den, och grät det gjorde jag, och tänkte ta med den till dig. Ni hör ju ihop!

ÄLSKAR DEJ MORMOR!

I övrigt en JÄTTE mysig kväll, trots att mormor satte russinet och glöggen i fel strupe, såg ut som hon skulle dö! Snacka om pankik känsla!

Nej nu är det dax att fixa klart maten..

ta det lugnt i snön!

OVER AND OUT!

 

Wilma och gänget!


Licens för att skaffa barn?

Licens godkännande för att skaffa barn? Prövning hos någon? Tycker det är konstigt att det inte finns i Svergie. Vi har vi lagar för och emot allt. Men vem som helst kan skaffa barn. Det är lite märkligt! För att få adopteraär det oändligt mycket koll, men inget alls för att skaffa..

 Tänk hur många barn just i denna sekund som mår dåligt.. Tycker att om man måste ha tillstånd för att få övningsköra, borde man ha tillstånd för att skaffa barn.. Vissa tar verkligen inte sitt ansvar! Och är dåliga förebilder om ens några förebilder alls!!


Hur ska man egentligen tänka?

En tanke fel, och allt kan bara gå i kras.. Som en dröm som aldrig inträffade, något som man tror finns men inte existerar.

vad är rätt och fel tanke? Läste idag att en känsla varar i några sekunder, alla utom sorg. Och man kan alltså träna sig till att tänka possitivt, jag avundas de som kan. De är verkligen värda en extra guldstjärna i hörnet.
Jag tror att om man lär sig ta konstruktiv kritik, så kan man bara bli bättre, men om man bara får beröm kanske utveckling stannar upp? Man kämpar inte mer, för man vet inte hur och varför..

Tänk om, (man ska aldrig tänka så) kunde spola tillbaka tiden på en knapp. Eller man kunde veta vad som kommer hända när och i förväg. Undra hur man hade sett på allt då? hade man ändrat sina val, för att få en annan lösning, och kunna undvika problem?

Tänkte innan om jag hade fått välja att gå igenom allt man har gått genom, eller kunnat välja bort vissa delar..idag vet jag att jag inte hade velat välja bort något i mitt liv, det som jag varit med om i mitt liv är det som gör att jag är den jag är idag!
 
Jag tror att rädsla är som en snöboll om man låter rulla iväg i snön. Den växer och blir större om man inte stoppar den. Den bara växer och växer, och det blir svårare och svårare. Så man ska nog ta tag i allt precis när det händer, inte vänta till sista sekunden.

Varför är man blind ibland? Man ser bara det man vill se, man hör bara det man vill höra. Och sen blir man sne för att man missat någon viktig del.. När man själv VALDE att lyssna på en viss del av det som blev sagt.

Måste komma på något sätt att se det som är bra i det som är dåligt, vet bara inte hur..
Hur mycket ska man orka ta, hur mycket ska man låta någon trampa på en? När räcker det? När ska man bli arg? Ska man möta en kall hand med en kall hand, för det är inte det alltid fungerar att bara vända andra kinden till...

Konkreta tips!

Man ska se framåt i vindrutan och bakåt i LILLA backspeglen.

Man ska förställa sig en stor svart låda. Sen trycker man ner alla sina problem och bekymmer i den, och låser den.

OVER AND OUT!

från islandresan


RSS 2.0