Hjärtinfarkt

En mycket händelserik dag till har nu gått vidare mot sitt slut!

Idag har man ridit både brittan och kampen.. riktigt kul.. BÅDA två var ju snälla..

Har funderat en del.. Och varför ser man inte sina egna problem  först? varför är det alltid lättare att se alla andras först? Varför söker man fel hos andra när det blir fel, istället för att ransaka sig själv? En annan sak som är rätt spännande är hur folk reagerar i olika situationer..

Fick reda på att min morbror fått hjärtinfarkt på jobbet i norge. Och det tog vi nog alla olika.. Vissa visar sina känslor genom att gråta, andra genom att skratta, andra genom att stänga det inom sig. Undra vilket som är bäst? Borde nog vara  att gråta ändå.. eller? Annars stänger man ju bara in sina känslor och försöker lägga de åt sidan, tills den dagen allt blommar upp och bubblar över..

Hur ska man egentligen bemöta en männsika i sorg och chock? Man ska ju finnas där, men om man sjäv mår dåligt är svaret inte lika givet. Och är det rätt att ge vita lögner till männsikor som är svaga, för att låta dem slippa sorgen som de kanske inte ens klarar av? För när måste man berätta, och hur mycket är lagom att säga.. och till vem ska man säga vad? För ibland sårar man mer än man hjälper..

Dax att käka lite mat alla mina trogna hårbolls-tjuvläsande bloggläsare där..
man kan inte bli något annat ibland..

Mansson.. Marilyn!

Ja då är man hemma från göteborg, har varit en spännande helg.. I fredags natt var man på samma ställe som marilyn mansson och de andra i bandet.. sjukt spännande särskilt då jag inte ens visste att det var han.. Men det var rätt ptroligt ändå. haha

Sandra är i örebro och har hittat sig en snyggo, ska fråga om alla smaskiga detaljer så fort den lilla muppen kommer hem igen.. Hon bara överger en!

I övrigt idag sa jag nog den största tabben någonsin.. iallafall på sjukt länge.. Trötthet gör en förvirrad , punkt!
På bruks idag berättade de att de hade våtutrymme som man kan tvätta hundarna i. Sen frågade jag om man kunde föna dem oxå där. Så sa Monika, men det är nog inte så bra det är ju ett helt våtutrymme och man hade nog fått ström i sig om man gav sig på det där. Mitt svar var att jag brukade föna Wilma i duschen, för att sedan duscha henne utanför badrummet.. haha.. alla kollade MYCKET konstigt på mej. Vilken felsägning! Det är verkligen konstigt vad det kan bli snurrigt när man är trött...

Isabella och jag har haft en sjukt bra helg. Otroligt underbar männsika.. Man kan prata om allt från sina gemensamma intressen dvs hästar, till allt. Djupt som ytligt! Känns toppen att bolla funderingar med någon som vet exakt hur man mår och känner sig och har varit där själv. Och som lyckats ställa sig på benen igen.. Det är liksom motiverande.. Man får en kämparglöd och det sjuka är att jag förstår en del saker utan att hon behöver säga något. Ibland tänker vi lika.. Känns som en underbar vänn! Så glad jag har henne

Sen kom jag och Isabella fram till en rolig sak.. Vem har bestämt att flugsvampar måste ha vita prickar?
Kan de inte vara typ röda med blåa prickar på? Och dessutom har jag kommit fram till att vuxna männsikor svarar... därför på frågan varför.. Och därför är inget egentlig orsak att grunda ett ställningstagande på, så när man klämmer lite extra på dem... Inser dem själva att de är ett dåligt argument! Hur många föräldrar säger inte därför till sina barn? Kanske de hade slutat fråga så mycket om de fick ett faktagrundat svar istället för ett ännu mer förvirrande.. därför..

Ne nu ska jag krypa till kojs.. Alla de små sover!

Skepp o hoj!

liten liten blomma..

Avresa...

Då bär det av, ibland blir det längre och ibland kotare.. denna gången något längre :)
Precis vaknat till nu inför sista power-napen innan avresa.. ska bli spännande faktiskt, jag gillar ju utmaningar :)
Hoppas alla ni trogna läsare överlever tills på måndag, för då är jag tillbaka :)
Gråt inga floder mina vänner, för jag kommer ju tillbaka.. :)

Blowjob revenge

Wilma lever :) Känns bra, en vattensvans hade hon.. tydligen en inflamation hon fick när annie och natta badade med henne i förrgår, därför hon inte kan vifta med svansen. Inget brötet iallfall sa vetrinären! Weii

Idag är det agility för hela slanten! badat alla de små djuren, båda Wilma Wall-e och Smilla och Loppan och Kampen.. känns ba, gud vad duktig jag kände mig! Och som avslutning tog jag och tvättade bilen! Hur nöjd tror ni inte man känner sig då?

dagens kloka citat!...

~~ Man kan inte köpa kärlek, vänner, och tid.. Helt omöjligt.. Det ända man kan få är falska vänner, men dom kan du garanterat få ändå!~~

"Blowjob revenge"
Ett förälskat par var ute och gjorde stan När det är hennes tur att
beställa så berättar hon för sin käraste att hon har hört talas om
en ny fantastisk drink som han bara måste prova!
Sagt och gjort, han går givetvis med på detta nyfiken som han är och
hon återvänder snart till bordet med en öl till sig själv och två
små glas till honom.
I det ena glaset är det Bailey´s och i det andra en skvätt
limejuice.
Med glasen följer följande instruktion:
Tag en munfull av Bailey´s och låt den rulla runt i munnen en stund
innan du sköljer ned denna med limejuicen!
Han tycker inte att detta låter något vidare, men hans flickvän är
väldigt övertygande och hävdar att detta måste testas...
Nåväl...Han tar en slurk Bailey´s. Den känns varm och len mot gommen.
Sedan tar han limejuicen och då sker följande:
Efter 0,1 sekund: Det gräddiga i Bailey´sen börjar att skära sig.
Efter 0,3 sekund: Han blir lika grön i ansiktet som limejuicen.
Efter 0,6 sekund: Med stor möda tvingar han sig till att svälja
sörjan!!!
Tyst viskar hon i hans öra: "Den kallas Blowjob revenge"

nej nu mina damer och herrar! Är det sannerligen dax för mig kimsanvimsan att så vackert vandra vidare i denna lilla värld. Men gråt inga floder, för ill be back!

världens argaste katt!

Huvudet ovanför vattenytan?

Ja ibland är det sannerligen inte lätt, man kämpar för att hålla huvudet ovanför vattenytan, men ändå känns det som någon lägger tyngre och tyngre stenar i ryggsäcken.

Den ända chansen att lyckas bli av med de tunga stenarna är att släppa ryggsäcken, men vågar man det? Man kanske släpper något man kommer sakna, och man aldrig kan få igen?

Minnen är något man alltid kommer ha med sig på gott och ondt. Men varför kommer man alltid bara ihåg de dåliga sakerna och glömmer det som är bra? Är vi männsiskor skapta för att leva i negativa tankar? Då vi nästan alltid tänker negativt. Det är ju nig så man säger ju att av barn och alkisar får man höra sanningen. Och om vuxna nyktra sk anständiga männsikor skyddar oss från vår egen sanning. Vem är det då som är elak?

Varför klagar man ibland på sig själv, när man vet att det finns dem som har det mycket värre...

Vad är det som får en människa att ständigt välja fel? Att alltid välja det som är minst bra? Står det en skylt i pannan på vissa. -lättlurad? Man kan undra ibland. Men om sanningen ska fram så borde livet vara bättre, eller kanske handlar det bara om hur man ser på saker och ting? Vilket håll man väljer att se saker på?

Folk förändras, tiden går vidare, man glömmer och mins, och det viktigaste minns man kvar?

Sov gott!

modell jag , fotograf sandra*

Min övertro till er!

Det sägs att ingen egentligen vet vad den är ämnad för, men jag tror på något sätt att det är något man har i undermedvetandet som växer till medvetandet. Precis som en liten rosenknopp som ska bli en vacker blomma inte vet vad som kommer att ske i dess framtid. Jag tror att har man starka ambitioner och aldrig ger upp så finns det verkligen en chans att man klarar av allt som man vill. Att redan från början tro att man inte kommer komma någonstans är som att ge upp från början. Jag skulle vilja sprida lite utav detta tänkesätt hos er som inte tror på er själva.

Övertron på sig själv

Du kan alltid välja om man vill eller inte vill tro på det du får till dig.

Som vi ser det, är det så här. I allafall i våra egna  liv.

Varför har vissa männsikor övertron på sig själva? De tror de kan rädda världen och samma dag vara en rockstjärna. men egentligen är det ganska härligt! Att det finns en så stark kraft i folk, som får alla att faktiskt tro på sig mer än de borde. Och helt otroligt nog så klarar man mer än vad man borde, och kunde drömma om. När man tror man nått botten, kan det bli ännu djupare. Och när bägaren väl runnit över då är det kört. Men det som är fantastiskt är när folk tar sig upp på benen igen. För den som är starkast är inte den som aldrig faller, det är den som reser sig efter varje fall!

Varje människa kan förändra livet för tusentals andra, tack vare det man kanske bär på i bagaget. Man kan ju alltid vända erfarenheter till något som hjälper, det som kan ge en annan männsika förändring! Om jag fick chansen att leva om mitt liv, skulle jag troligen valt ett nytt. Men allt har sina ljusa sidor. Även detta.. Man måste nog bara lära sig att gilla det man har, istället för att ständigt söka efter det man inte kan få. Alla lever nog med olika anledningar som sitt huvudmål som får dom att ställa sig upp på fötterna varje dag. Vissa för sina barn, andra för sina djur.. Och jag tror att anledningen att jag ställer mig upp på fötterna varje dag är nog möjligheten att hjälpa andra...

Bjuder världen på ännu en kreta pose.. weiii
på kreta m kreta posen!

Vänner!?

Idag har varit en omtumlande dag, var och tränade agility med wilma, som inte får ha halsband efter operationen, hon är stark som en bisonoxe i sele ska jag få be att tala om!

Sen ringde en tjej som ville byta kampen mot en frieser, zorba (tror det stavas så) Jag ska åka och kolla på killen iallafall. Verkar vara en mysig prick, en sån jag vill ha :)

Livet är verkligen som en berg och dalbana, det är upp som en sol och ner som en pannkaka.. haha.. Men idag känns ändå helt okej. Men jag undrar varför folk alltid vänder en ryggen när man behöver de som mest. I framgång har man alltid vänner och alla hör av sig, men så fort man får motgång försvinner nästan alla. Varför stöttar man inte när någon behöver det`? Man ska ju finnas för sina vänner! Jag kämpar dagligen med att orka stiga upp, och när folk fattar att det ibland är tufft så vänder de ryggen till. Men man kanske ska vända andra kinden till? Eller kan ju alla sluta sparka på de som redan ligger ner. Det är ynkligt att sparka på en som ligger, lika illa som att inte ställa upp för sina vänner.

Så alla ni som läser detta, ta vara på era vänner! Skicka ett sms, gör någon glad. Visa att dina vänner betyder mycket för dig.

Light up someones world!

Nu ska jag sova vidare, men alla bönder och banditer. Var rädd om de som ''rock your world'' för en vacker dag kanske de inte finns där. Ta ingen för givet!

Midsommar?

Ja då är det midsommardagen, och det känns som det inte har vart midsommar.. nog för att det blev jordgubbar men ändå..

Så  illa när det är sådarna högtidliga tillställningar, alla har massa krav på att det ska bli så perfekt, typ en illusion man aldrig kommer lyckas nå! VARFÖR ska man ständigt försöka få det omöjliga perfekt? Är vi männsikor självplågare? Som måste stånga huvudet blodigt in i väggen för att sen falla ner? Varför kan livet inte vara lätt?

Veckans tankespeta gav jag ante igår, frågade han vem som bestämde fotbollsreglerna och varför de är som de är?
Ingen aning sa han då, och varför spelar man fotboll OM man inte vet varför reglerna är som de är? haha.. spännande tanke..

I övrigt känns det lite motigt nu, känns som uppförsbacken är gigantisk.. men det är kanske så det ska kännas med jämna mellanrum? eller? Om det fanns en gud så är han jävligt elak. Vem bestämmer att vissa ska ha det bra och andra dåligt? Och vem skulle kunna se på när folk mår riktigt dåligt? Då finns man inte, inet för mig! Att stå och se på när någon mår dåligt, är som att sparka på den som ligger.. det är vårt ansvar att ställa upp för våra nära och kära.

Jag undrar varför vissa får lyckan att åka på ett bananskal genom livet och andra ständigt måste få mattan bortryckt under fötterna? Är det ödets ironi? eller är det så enkelt att det är förutbestämt? eller är det slumpen? Oavsett vad så känns det som att det inte är rättvist. Fast inte så att jag kan skicka in ett protestbrev, för vilken skulle jag skicka det till? Vem skulle kunna ta på sig ansvaret för jordens orättvisor?

Idag är det segt iallafall, ska nog gå en runda med emz och wilmabilma och walle, känns som jag behöver sila tankarna..

Sandra i love you! Lite kreta bilder...
ohh yesss

sandra frida jag och den grekiska släkten!

Hemma från värmen!

Ja då är man hemma igen från värmen, lite illa känns det allt. Men det har varit en topen vecka och så..Tänkte lägga in veckans bästa osv ;)

Veckans felsägning:
Kimsan som skulle beställa biljetter till Chania på bussen, men förvirrad som jag var så sa jag China.. haha

Veckans karatefylla:
Sandra som söp bort sina skor på stranden tillsammans med frida, kröp dom hem. Bra kämpat tjejjer!


Veckans miss:
När sandra flyter runt i poolen på vattenlandet, säger hon till jennie. Synd att han (som flyter en meter framför) inte slog i huvudet i basängkanten så jag kunde få göra mun-mot-mun metoden på honom. Och sen pratar hon hej vild, och slänger upp de flesta fräcka kommentarer, för att killen sedan vänder sig om och säger till sin kompis ska vi gå upp?
Sandra kunde då bara få fram...
-Fuck, han kan ju svenska! (Medans han vandrade vidare)

Veckans prutare:
Jag och sandra köpte oss våra weekendsbags, och prutade ner 2 st från 78euro, till 65 euro för 2. Sjukt nöjda var vi. Dagen efter var vi i Chania, där hittar vi en svensk försäljare som sa, men ni kan få dom för 45 euro.. Ush vad vi kände oss ledsna då!

Veckans sex-on-the-beach:
Sandra och frida som drack lite fööör mycket på fredagen, och resterande helg

Veckans överfall:
När sandra slängde sig över mig när jag sov, för att i jätte fullt tillstånd pussa mig godnatt på kinden..

Veckans friande:
När kocken på restaurangen friade till frida! haha

Veckans brändaste:
Jenni som tror man överlever i solen med solskyddsfaktor 2, sovandes.. haha

Veckans galnaste:
När sandra blir stoppad av killen på vattenlandet, för han tror att min rakade vän är från the swedish army, så nu tror alla greker att sandra är en marinsoldat från svenska armen! hejjjjaaa!!

Veckans nya ord:
En jamare! Det menas en stänkare.. Jamas heter skål, och det blir jamare.. haha

Veckans present:
Jag fick en läderpiska av sandra och jennie och frida, så jag kan dressera min omgivning!

Veckans låt:
Bon jovi. bed of roses.. stackars bartendern, han måste blivit dumpad minst 973864786ggr i sitt liv.. tragisk prick!

Veckans tagg:
När jennie drar sin luftmadrass i rosbusken så den går sönder.. ibland är det bäst att gå det långa hållet..

Hade en underbar vecka, lärde känna massa nya galna roliga typer.. Tack allihopa!! Ska lägga upp bilder imorn!

solen på kreta

Love 4 life!

Till Ante!

Du rör vid min själ,
Du berör mig
med din kärlek
med den kraft
jag alltid velat ha
Jag njuter av din närhet
och den passion
du ger

Din beröran
gör mig så hel
Din närhet
skapar en glädje
och en trygghet
som jag alltid velat ha
Jag njuter av din närhet
och av den passion du inbringer

Din själ
tillsammans med min
skapar en synergieffekt
som jag alltid drömt om
Tillsammans med dig
känner jag mig hel
Låt detta för alltid förevigas
För det är du
som jag vill vara en del 

Bara din hand passar i min, det ar bara i dina armar jag kanner mig trygg!

Pojken och flickan satt vid bryggan. Han fragade hur mycket  hon alskade honom. Hon fallde en tar, som hamnade i havet. Sa sa hon, den dagen du hittar den taren i havet. Den dagen ska jag sluta alska dig Ante!

JAG ALSKAR DEJ ANTE!

Sisters 4 life!

Kreta ar varmt, sjukt varmt! legat pa stranden och kanner mej kokt!! Sandra, Jennie och Frida ar inne i stan Chania, och jag ska bara ta de lugnt ..laste precis ut boken, manniskohamn... riktigt bra! Som nagon sjunger, allt som har en bra borjan har ett bra slut!

Mitt nya smeknamn ar Kim Basinger, visste inte vem det var forst.. tydligen skadespelare och modell. Gammal som gatan tror jag ..haha... Sa har pa kreta sager de Kim basinger nar jag kommer.. haha!!

Nagon farg tycker jag inte att jag fatt men det har jag sakert. Laste aven ut boken om incest. Jag undrar verkligen som hon, varfor berattar inte de sanningen for hennes mormor? de andra tycker hon ska vila i frid och behover inte veta om overgreppen pa barnen i familjen. Men jag tycker nog att arligast vore nog att saga som det ar, da dor hon inte ovetandes, och inte med en falsk verklighet och sanning! For alla har val ratt att veta? Och hennes morbroder gar fria, men hon ar ju faktiskt domd pa livstid och hennes barn ocksa. Hon har ett eget sett att hantera att vakna mit i natten av sina mardrommar. Tank att ett litet barn kan bli domt pa livstid utan att ha gjort nagot fel! Varlden ar sanneligen inte rattvis!

Alla hanterar nog saker pa olika satt. Endel tar till metoder som alkohol,droger,skara sig, eller spy eller sluta ata. Men det finns ju en orsak. Men jag tror att alla som ar beroende av olika saker for att hantera sina ''problem'' forstor varandra pa nagot sett. kanske inte in i minsta detalj, men skammen och angesten! Och kanslan av att mista kontrollen, och for en gangs skull bara vara. Ar man domd sen man fods? Ar ens ode redan bestamt innan man fods? Om det finns en gud sa ar han fan inte snall, varfor ska vissa lida o vissa inte? Vem har den makten, att bestamma over nagon annan? Det anda man verkligen kan bestamma over ar sitt eget liv.. Och jag hoppas och tror att alla nagon gang kommer till insikt med att man behover bryta daliga vanor.

Skillnanden mellan en van, och en van, en van stannar nar alla andra gar! Sandra jag stannar for dej och du for mig! Sisters 4 life!

Kreta!!

Kreta ar nice! Men fy vad det ar jobbigt pa naterna, sandra e wild and crazy! Inatt sop hon bort sina skor, och glomde stanga dorren till rummet nar vi skulle sova, sa vi sov med oppen dorr! Jag som ar galet radd for att nago skum typ ska komma in som vanligt blev LIVRADD nar staderskan kom in och sa..
-ohhh the door was open!

Innan dess fick man slanga ut hotellvarden, som oppnade min dorr klockan 02, for att kolla om jag sov! Sjukt full! Vilken panik jag hade alltsa! Och sa borjade han grata och beratta om sitt ex, och drack upp mitt vatten, innan man slutligen kunde slanga ut han! ojojoj!!

Och i forrgar natt akte jag och jennie hem lite tidigare, och sen kom sandra klockan 7 pa morgonen och sa vi ska ner o bada ska du med? Pa vagen ut skrek hon att hon hade varsta snygga litauen med sig, sa jag fick panik och laste in alla vardesaker i resvaskan och satte pa laset. sedan kom fyllot och deckade, utan litau som tur val var!

Ikvall blie det lugn kvall med sandra jenni och frida pa hotellet, spela spel och ha de nice.. lugnt! Sandra ska vara nyker vill jag lova! Strypkoppel som galler fran och med nu!

Pussohej era blekfisar!

KRETA!!!

Nu är det sista natten innan semestern! Kreta here i come!
(Hoppas det finns internet cafe där, så kan jag uppdatera er ;) )

10.05 lyfter jag och sandra från växjö :)
Ha det bäst era bönder och banditer, ses kanske på den mystiska ön med en drink i handen :)

Ett långsamt farväl?

Är alltid lika sorgligt att packa sin väska, och pussa hej då!
Även om man bara ska på semster, jag hade nästan hellre varit hemma, känns som jag aldrig är hemma ju! Men det blir bra det också till slut ;) Jag är ju hemma lite ibland, även om jag för tillfället alltid är borta känns det som.
Varför blir man alltid så illa till mods genom att säga hej då? Även om man vet att man troligen kommer ses igen! För sannolikheten att planet störtar är ganska liten! Tycker alltid det är hemskt att åka iväg, men det ska bli bra.. stranden, sandra och solen! kan det bli bättre? Jooo bättre kan det alltid bli, men det kommmer bli super fina fisken!

woohooo

Varför utsätter man djur för fara?

Hejsan allihopa :)
 
Jag måste bara berätta om vad en japan finner högst hysteriskt i sitt besök i svergie.. Att en kvinna tutar på honom när han går över trafiklyset och det är grönt! Paniken sprider sig!!

vet du vilken ställning som ger de fulaste barnen?
-Fråga din mamma ;)

Igår mina vänner var en spännande dag, helt galet lång dock, åkte kl 07, var hemma 23.30. MEN spanade in två underbara hästar! Och tro det eller ej, men jag är förbannat kär i en hingst.. galet vacker! Så himla söt! Och snäll.. Troligen kommer jag att köpa denna måste dock bli av med kampen.. Ush vad det där lät hemskt, bli av med... ojoj.. inte så jag menar, men nu är det verkligen dax! Tack min kära mamma och pappa och hundarna och ante för att ni följde med på min mycket långa dag igår! *bockar och bugar*

Då ska man til kreta imorn, flyget går 09. Och jag har inte ens börjat packa.. fy mig!!

Varför är det så att vissa människor finner nöje i att leva på andra männsikor? Och att ljuga? Varför lever man på någon annnan? Är det för man inte orkar ta tag i sitt eget liv? eller är det för att man måste vara beroende av någon? Jag menar som en jag träffade igår, hon lever praktiskt taget på en annan, som knappt kan få allt att gå runt själv. Hur tänker man då? Tänker man alls?

Hur kan en del männsikor leva i kaos? Inte veta hur dagen ska gå ihop? Och hur kan man vara dum-snål? och spara in på saker man inte borde? varför prioriterar man att ha ett kök som är fallfärdigt med massa asnya maskiner i som inte ens passar in, eller står så de passar in med dörrar och fönster? Istället för att lägga de pengarna på de djuren som står utanför dörren? De har faktiskt inte valt att bo hos en, det är jag som valt att de ska bo hos mig! Och hur kan latheten få gå så långt att man utsätter sina djur för fara? genom att ha skadliga saker i hagen? Som de kan skada sig på! Hur tänker man då? Tänker man alls?

Är det så att jag föll för hästen igår? eller är det så att jag bara vill indirekt rädda den? Jag vet att jag gillar den, men när alla andra vill fly så vill jag rädda djuren.. Vilken mupp jag är. Om jag köper hästen kommer hon troligen köpa en ny, och då har jag räddat en men satt en i det hemska fängelset! Så egentligen räddar man ingen! För hon kommer ju fortsätta!
Var är svenskt djurskydd när det behövs?

Skickar dock med en liten bild på min ena ögonsten! är inte chihuahuor söta i snö? ;)
Love you!

Det brinner!

Lite komiskt, pratade med joel innan idag så berättade han att han ville bli brandman. Och jag peppade han att söka in och kolla upp allt. Sen nu brinner det hos grannen, ante trodde min laptop luktade bränt, sen insåg vi att det brinner hos grannen! Nej nu är det dax att gå ut och kolla in brandmännens släckningsarbete! Go for it!

Bli en dagens stjärna!

Ibland blir man förvirrad.. Världen är bra liten ibland!
Det måste vara så att man omedvetet eller medvetet dras till likasinnade männsikor? jag har gjort det igen mästerkartten i stövlar har hittat rätt! Jag är verkligen bäst på detta!

I övrigt har jag en tanke, läste i tidningen om ''är kärleken blind'' och jag vet faktiskt inte. Om man ska tänka de där supermodellerna och de rika gamla gubbarna, vet vi reda svaret.

Läste ut boken jag köpte i förrgår, ''14år till salu'' sjukt intressant ämne..Men hemskt! Högaktuellt med tanke på vad jag precis fått examen i. Det kan verkligen vara någon av de ungdomarna man träffar, som lika bra kan vara som hon i boken! Hon hade ju bra hemförhållanden, men ändå så gick det fel trotts en våldtäkt hon inte beråttade om!  Men varför ska man inte prata om det? varför är det tabubelagt att prata om sådarna saker? Det finns skämt om allt, men inte om övergreppsbarn och barn och ungdomar som säljer sex i svergie. Varför ska man inte erkänna att det finns? Om man bara blundar kommer problemen aldrig att lösas! Man mäste nog kunna prata om saker, annars kan man inte reflektera över det och finna en lösning!

Kånns som många blundar för problem i samhället för de är rädda för konsekvenserna med allt. Men inget blir bättre om man blundar. Som förälder och nårstående har man ett avsvar, medmänskligt sådarnt. Barn väljer inte att komma till, det är vi vuxna som sätter dom till världen. Och då år det vårt ansvar att se till att vålden blir bättre! Man kan inte skylla på andra, eller säga det där får någon annan fixa!

Så alla ni som läser min blogg, ta er i kragen och hjälp till om ni ser att någon far illa ut! Så kan ni rädda någon annan och vara en sann hjälte!

Om allt bara vore lätt!

Hur ska man hantera dina känslor när de svajar? När man inte riktigt vet in eller ut? Eller hur man ska hantera saker som händer? Ibland bara händer det, vad ska man göra då? Hur ska alla förstå?

När man inte står stadigt på sina fötter, när allt blir för tungt? Varför försvinner alla man har nära när det är jobbigt? Är det bara kul att finnas i medgångar men inga motgångar? Blir det för tufft? orkar ingen pressen? Det är skillnad på vänner och vänner , en vän är någon som finns nära när det är jobbigt.

jag önskar verkligen att allt bara var lätt! Att det fanns en manual, så här gör du i detta läget. Fy vad livet vore lätt då!
tänk om någon annan tog mina beslut! Lätt allt vore då! Men nu är det inte så, tur är väl det.. stackars den som skulle få skit från alla för alla oriktiga beslut!

Ska pysa nu. ha de bäst mina honungspajer!

STYRKA!

Ibland är det svårt att vara ståendes på fötterna, särskilt om marken gungar! Då kvittar det om man försöker, man kommer nog falla igen. Men det är bara att ställa sig upp igen!

Varför drars man till likasinnande människor? Lika barn leka bäst ,stämmer verkligen. Man söker umgänge där man är normal för stunden. För normal är man om de runt omkring en, är på samma sätt som en själv, man blir en i mängden och smälter in. Det är väl det som alla vill? Leva ett normalt liv, och vara en i mängden för att slippa problemen som man får om man inte följer mängden?
Tror det är därför destruktiva tonåringar dras till varandra. De har liksom en gemenskap. Alla mår lika dåligt och förstår varandra, men det är samtidigt svårt för dom att resa sig upp, då man tror det som man lever i är det normala i resten av världen. Man lever i en liten glasubbla, och världen paserar förbi utanför.. Man ser allt som händer, men kan inte påverka. Man behöver någon som kommer och krossar glasbubblan och drar med en ut i livet!

Men för att kunna våga krossa bubblan krävs enorm styrka, man måste våga satsa allt man har! Hela sin ''falska trygghet'' och ge sig ut och vara beredd att ramla om och om igen.

För den som är stark är inte den som aldrig faller. Det är den som reser sig efter varje fall!

Baka baka liten kaka!

Nu är man tillbaka från kina resturangen.. sjukt goooood mat vill jag lova! RIKTIGT MÄTT!
Nu står mina blåbärsmuffins i ugnen, och marängtårtan med riscrisps och smörcreme och grädde med jordgubbar är snart klar oxå! Vilket bra jobb, alla kommer bli sjukt nöjda och mätta vill jag lova ;) Inget hokuspokus i dessa bakverken inte!

Och under tiden jag står här med smet på händerna och blåbärsfläckar på händerna, måste jag förmedla låten min fd klas sjöng idag! Vi lät dock mycket bättre än den här gamla gubben som sjunger den på youtube, men kan ju länka till den ändå!

http://www.youtube.com/watch?v=mpCRj-pOR3o

Lyssna och njut mina vänner! Idag är det lyckans dag, idag är det min dag.. Idag sprängdes mitt målsnöre, dax att sätta upp ett nytt!

Baka baka kaka, kom så får du smaka!

FÄRDIG! Målsnöret är sprängt!

Hej o hå! Nu är det verkligen slut. Känns ganska konstigt på ett sätt, man har liksom nått målet, men är inte helt säker på vad som väntar nu. Det är liksom en ny stig man ska gå utan de man gick på denna förra.. Nya äventyr och nya utmaningar. Känns bra, men lite sorgligt att skiljas från alla idag, kanske sista gången man såg vissa i klassen?

Sjukt jobbigt när marita och vjosa började gråta, kände verkligen att det vara nära att det kom tårar ur mina ögon också. Men dom lyckades hålla sig på rätt ställe :)

Ibland känns det tomt att lämna något som man ändå upplevt som en trygghet, även om det inte är en bra trygghet ger det en trygghet. Nu ska man ut i världen och se sig om och hitta nya tryggheter, nya vänner och skapa nya minnen med. Man måste ju se allt från olika perspektiv som staffan sa idag. Man måste vara del av sitt liv, man ska inte stå brevid och titta på när livet rusar förbi. Man måste verkligen leva livet! Och att leva livet för mig är att se det från olika perspektiv! Spännande när man väl börjar! För egentligen är vi människor rätt enformiga och fyrkantiga. Nu har världens bästa fritidsledar klass gått ut, och vi ska erövra världen med våra nyfunna roller i världen. Vi är ju fritidsledare för vi vill göra en förändring i världen, annars kunde vi varit sopgubbar allihopa!

Nu är det lunch för att fira med söta ante, och sen blir det marängtårta med släkten och stalltjejerna för hela slanten ikväll.
wilmis!

Ondska!

Idag är en bra dag, känns lite tungt att rota i bagaget man bär på ibland. Men det blir oftast lättare att gå om man tömmer ryggsäcken ibland.. iallafall på dåliga saker!

Haft middag på skolan nu, lämnat in sista ändringen i projektet. Känns bra. men vad händer nu? Vad ska man göra framöver? allt som innan varit självklart är nu slut! Och innan var det segt att gå till skolan, nu känns det nästan konstigt att inte vara här i höst. Man saknar kanske inte fåglen försen buren är tom?

Vad är lagom? Är inte det världens dummaste ord? Tycker det borde förbjudas. Ingen vet ändå vad lagom är, och om man vet så blir det aldrig lagom ändå! 

Fick ett skumt meddelande på facebook idag, känns lite skumt. Världen är liten ibland. Och när någon smyger bakom ens rygg är det inet kul. Särskilt inte om man litar på personen i fråga!
Kanske svårt att veta vad som  är rätt och vad som är fel ibland, men sunt förnuft äger väll alla? Man borde behandla andra som man själv vill bli behandlad. Men det är verkligen inte så simpelt ibland! Varför vill man vara en nagel i ögat på någon som man säger säg ställa upp för? Är det avundsjuka? Ibland blir jag bara så förvirrad! 

Ska ut och rida lilla brittan idag,eller lilla och lilla.. men den stora vackra svarta damen och jag ska ut på ridbanan. Skönt att loppan mår bättre. Ibland möter man folk som har häst, som verkligen inte borde det. Det som är sorgligt är att det är verkligen inte djuren som väljer sina ägare, det är ägaren som väljer djuret. Har man djur, ska de komma först, så är det bara! Och hitta på massa kraffs om att hästen ''luras'' bara att ha ont är sinnessjukt! En häst har inte ens den hjärnkapasieten att tänka ut det! Ibland kanske man ska svälja sin stolthet och åka till vetrinären..

Vill också bara tillägga att jag är otroligt glad att ha min två ledstjärnor vid min sida igenom allt, sandra och ante! Ni lyser verkligen upp mörkret som finns ibland!

Nej nu ska man gå ut och slita med sig sandra för att åka hem från skolan.. 
Skepp o hoj mina landkrabbor!

Vem äger sanningen?

hej allihopa!
Då är man hemma igen efter en hel evighet av mycket att göra :) Examens vecka nu :) Känns toppen.. Torsdag är slutdagen på min skolgång för denna tiden.. känns konstigt men ändå bra.

Fick en fråga idag,
-vem äger sanningen?
finns det någon sanning, och om det finns en, hur vet jag att jag äger den då?

Mötte en mycket spännande person i helgen, hon fick mig att inse att jag är ganska lätt att förutspå vissa saker på.. som att jag ständigt beställer kycklingsallad med keso, och nu måste byta när de till och med i restuarangen vet att jag alltid beställer kycklingsallad med keso.. riktigt illa!

Hon som jag träffade i fredags, fick mig att inse att för att lyckas komma upp på sina ben måste man våga ramla. Man måste våga släppa taget. Man kan inte klaga, och söka sympati. OM man inte försöker ändra sin situation! Man måste vilja. Och utan vilja kommer man inte ens kunna stå på sina egna ben. Det går inte! För den som inte är ärlig mot sig själv, kommer inte att kunna vara ärlig mot någon annan heller. Man måste ta tag i saker, och inte ''bara låta det hända''. man måste också ställa sig frågan, varför händer det? och varför händer det alltid mig?

Jag har dessutom insett att hela världen är gravid! alla ska ha barn, är det resten världen som är tidig eller är jag gammal och sist som vanligt? ;) haha.. Inga barn för mej nu iallafall :)

Ska ut på storsamlingen nu i skolan, troligen  sista i mitt liv på denna skolan som fritidsledarstudent!
Pussokram

RSS 2.0