Blåbärs plock, och superfulla girls på bilder!

Då har det varit storshopping idag, både till hästar och till mig. dessutom har jag plockat blåbär med de underbart söta varelserna. Vann dessutom i att plocka flest blåbär över ante..haha.. även om han säger något annat! Wilma har lärt sig överlevnads teknik... ÄTA blåbär. Värre var det för den lilla sparven, han förstod inte alls!

Imorn är det ihopsläpp av hästarna och det blir säkert toppen!
Rebecca har sålt brittan, så på söndag åker hästen som fick mig att inse att det finns saker att kämpa för. Hon som ägde brittan i massa år har köpt tillbaka henne. Det känns skumt, både kampen o brittan åker med bara några dagars mellanrum! Så tomt det kommer bli, de fyller inte bara en plats i stallet. Utan en stor plats i hjärtat! De är och kommer förbli underbara!!

Helt sjukt egenligen att man får inte som egen person bestämma när man inte orkar leva med ev canser. Som människa får man där emot ta beslut om att avliva sitt djur. Men man får inte bestämma över sig själv, är det inte sjukt? Man borde iallafall få rå om sig själv, före man tar hand om andra!


e hon inte vacker?

cute? ... superfulla!


Mamma kan skicka sms!!

Idag har varit en mycket spännande dag mina vänner, känns som turen varit med mig NÄSTAN hela dagen!
Började med att sova ut i morse, köpa foder till de små monsterna! Som tur jag hade så var det halva priset. Sjukt nöjd blev jag då!

Fixade med smilla och rosa gick bra, rosa är bättre men jagar ändå hovslagare! Inte bra, inte alls!

Kampen var pigg och glad idag, gick som en liten stjärna i skogen idag, vi kollade både på traktorer kor och massa nygrävda diken och annat kul!

Köpte fina grejjer man ska ha under ridbyxorna för att stadga knät, och slippa skav från sömmen på ridbyxorna.. NO MORE KÖTTSÅR!

Nu på kvällen lyckades jag och ante kasta boll med gänget mupphundar! Gick oxå ovanligt bra, wilma lyssnade!! wohoo!!

Och v'ärlds sensationen!!! Mamma har skickat sms, kan det bli bättre? Hon lyckades ett bragdguld till henne alltså!

Ska imorn försöka få tag på hovslagaren IGEN! hembesök? är det galet eller oacceptabelt? Eller är det okej? det är dock kris, och mina sms går inte fram! Hovslagare är eftertraktade personer! Och tycks kunna försvinna spårlöst! Undra om det finns något monster där ute som äter upp alla hovslagares telefoner och kidnappar dem varje gång jag ringer? eller om ALLA telefonbolag bara vägrar koppla fram mig till någon med yrket hovslagare?

Nu blir det dusch, sen film.. och tigerbalsam på mina döda muskler!

socker söt !!

sandra och adam

nyår!

idag är min bästa dag sen jag vet inte när!

Hej igen alla glada, long time no seen!
Idag har man hämtat prinsessan, så vacker hon är!! Och alldeles min, bara min!

Jag har haft mina funderingar nu i helgen, om hur man ser på människor. Genom att ha massa förutfattade meningar så har man en inte helt opartisk, hur gärna man än vill tro det! Och man tycker ändå att man inte har några ''förutfattade meningar'' om saker och ting men det finns där. Djupt där inne hos de flesta.. Så att inte ha några förutfattade meningar måste vara en dygd, och den som klarar det, har en större förståelse än alla andra och kunna se saker på ett annat sätt. Målet borde vara för alla att sluta se tunnelseende, och kunna vidga sina vyer.

Sen undrar jag hur man ska kunna se alla ungdommar och alla som far illa, i tid. Hur ska man kunna hjälpa extra utsatta barn? är det inte vårt medmänskliga ansvar, att hjälpa alla de barn som lever i extra utsatta områden? Det är inte ett barns val att bli född.  hur ska man kunna se de barn som är extra utsatta i tid? Och vems ansvar är det att alla barn har det bra? Som vuxen tycker jag att alla borde ta ett ansvar, men somliga har inte förmågan till det..  Och är du och jag skyldiga till att världen är som den är? Ja de är vi. Och som vuxna männsikor borde vi alla ta vårt ansvar, istället för att lasta över det på någon annan..

Så om man ser någon som far illa, gammal som ung, hjälp till. Ge en hjälpande hand. Blunda inte för ett problem som redan finns, det blir inte mindre för att man blundar!

blond eller brunett?

jaa ska jag vara blond eller brunett? Säg gärna vad ni tycker!

Finns det något som kallas ödet?

Ibland undrar man varför man reagerar som man gör, tänk om man hade vetat svaret. Jag tror att man inte gör så mycket på impuls, utan att det undermedvetet är uttänkt. Jag mår för tillfället bra, inte så mycket tungt som hänger över en.ÄVEN om det är en hel del!  Jobba nu tors-mån. Sen hämta flickan rosa-bus på tisdag.. längtar enormt!

Känner mig helt vilsen i mig själv ibland, hur ska man kunna stötta andra om man inte ens kan stötta sig själv?  Hur ska man kunna finnas där för andra om man inte finns där för sig själv?

Nu när man varit ''ledig'' ett tag har man hunnit reflektera över en hel massa saker, som varför vissa saker bara händer mig? varför hamnar just jag o konstiga situationer? Känns som alla som känner mig, känner en del av kim. Men vissa känner till hela historien, ibland känns det skönt ibland känns det hemskt. Varför är det så? Det borde vara skönt att någon vet, någon förstår... men så är det alltså inte...

Känns som jag måste göra det som jag funderat på ett tag, känns som tunga saker som hänger där bara MÅSTE man ta tag i nu.. det är alldeles för mycket som bara hänger löst. meningsfullt att bara titta på när livet bara susar förbi!?

Jag upplever bara denna dagen en dag i mitt liv, en ända dag i hela mitt (långa eller korta) liv. Så då är det nog dax att göra den till något bra, ta kontrollen och reda upp allt skit! Hatar när bara saker ligger.. för de har en tendens att göra det, för länge ibland! handlar inte om att ha kontrollen över livet, utan att använda den!

Dax att blöta ner sig i duschen!
Pussokel!

MIn prinsessa!
Smillis och kampen!

Är det tillåtet med allt?

I kärlek hat och krig är allt tillåtet, eller? det säger min mormor iallfall, och oftast har hon rätt..
Vem äger egentligen sanningen, och finns det en sanning i varje liv? Eller lever vi alla i tron om att vi har hittat sanningen men det finns ingen sanning? Och om det finns en sanning, vem bestämmer om den är rätt?

Idag är en hård dag, mycket seg! vet dock inte varför men tror det är urinvgsinfektionen som spökar! Man är lite lätt supermatt av den!

Tänkte idag på hur det måste vara att vara kändis. Alla som beundrar en, och följer varje litet misstag man gör. Och varje snedsteg man tar skrivs om i tidningarna. Man väljer själv sitt kändiskskap. Men barn till kändisar, de har inte valt att leva det livet de lever. De är bara tvingade att göra det.. Och i tidningarna har man blivit så råa att man kallar vissa kändisars barn fula. Jag menar vart är världen på väg? Vi snackar om att vi har det bättre nu än för 50år sen, men det är ju inte så. Tidningar och media jagar hårdare och hårdare,på att få storsäljande nummer.. konkurransen är stor inom allt.


Hur tror man personligen att ett kändisbarn mår, som blir kallat ''fult'' i tidningen? Hur kan man hoppa på ett försvarslöst barn? Vart är världen på väg?

Vi säger vi ska skänka pengar till rädda barnen och dvs organistationer som hjälper barn runt om i världen. Istället för att se till våra egna probelm. I svergie idag finns det flera tusen hemlösa männsikor, men de får ingen hjälp.. för om man inte tänker på dom och förnekar att det finns. Finns de inte eller? Ibland undrar jag hur männsikor tänker!

Och andledningen till att man skänker 50, eller 100kr är inte för barnens skull! Det är för den egna egoismens roll! Man mår ''bra'' genom att hjälpa andra, för annars hade man inte skänkt pengar om man skulle få en dålig känsla av det!

Så alla ni där ute, öppna ögonen! man kommer inte längre om man blundar, problemen växer bara då!

Over and out!

e hon inte söööt?
sockersöt när hon FÖRSÖKER vara full..mohahah!


Huvudvärk?

Ännu en spännande dag till ända..
Idag har man ridit kampen, badat med wilma och matat de små monsterhästarna och pussat massa på smilla.. Ikväll blir det middag med älsklingarna här hemma i lägenheten, ska bli mysigt!

Längtar verkligen tills rosa kommer..!! Fick reda på att rose mari d... det  är en blomma.. så helt meningslöst namn är det ju inte.. TROTS allt!

Känner mig lite konstig kan vara antibiotikan till urinvägsinfektionen. Men mår illa hela tiden och har KONSTANT huvudvärk! Inte kul mina vänner, men det lär gå över tids nog hoppas jag!

Jag måste nog äta lite nu snart innan jag skriver vidare tror jag..haha helt tom!

Pussokram!!!

illlllma!

kampen förra sommaren!

Min älskade lilla ponnybus!

Kampens nya hem?

Jaaa mina vänner, då har man varit i jönköping och fina fisken kommer han att ha det! VILKET PALATS ALLTSÅ!!!
Kampen inte illa, jag skulle tom kunnat bo där i en hästbox utan att tveka!

Ny hård vecka framför sig med massa spännande saker att avklara på, -att göra listan!
men det fixar sig säkert .. Ibland måste man ha lite att göra för att uppskatta att vara ledig sen!

nej nu mina vänner ska jag hoppa in i duschen efter denna spännade intensiva dagen..

Shepp o hoj!
jaaa

livs levande Shrek?

Då är det lördag IGEN, händer ganska ofta i mitt liv. Iallafall en gång i veckan..hehe
Imorn ska man till jönköping och kolla på stallet till de som troligen kommer köpa kampen.. Tror det är finfint, hoppas de de verkar så bra..

I övrigt idag har man vart i stan me ante mamma och elin.. sen tvättat smilla och loppan de var SMUTSIGA!
Jag är ingen överpedantisk typ, men loppan såg ut som en av monsterna i Shrek... SORGLIGT MEN SANT VAD LITE REGN OCH LERA KAN GÖRA!
otroligt lik!

I övrigt har man mest funderat över den söta vackra häst som man ska köpa.. Längtar tills prinsessan kommer..
Kan i förväg bjuda på en bättre bild på henne...
söööööt!

Nej nu ska jag kolla vidare på  DEN RIKTIGA de 101 dalmatinerna..

Hörs och störs mina vänner!

Puss!

Knarka helium!

Igår hörde hela hinsegatan robert, truddelutta till anna books a,b,c med väl intrimmade rörelser! Riktigt nice! NI SKA BARA VETA VAD NI MISSADE!

Kundvagnsracet blev inställt, man blev brädad för ett gäng tyska punkare av sin trogna och lojala (?) medbrottsling!
Idag är det kanske en favorit i repris? Igår hade man matkrig jag tog roberts mat och SLÄNGDE den på sandra hon började ju! ( ibland är man som en treåring igen,trevligt är väll det?) Roberts största problem var att han åt, min kommentar till det var ..
-sooo?
så tog jag maten på hans talrik och slängde på sandra..
Jag menar det var ju jag som köpte maten och allt! då måste ju jag få bestämma över den eller?
haha..
Stackars andreas han måste få men för livet av detta, inte lätt och se blekinges vildaste personer vid samma bord i berusat tillstånd.. stackars barn!

Kvällens drink: Baja päron med mjölk! Den e go!!

Kvällens mupphjältedåd: När sandra och robert andas in helium, och pratar som alvin och gänget! haha.. de SKREK ut att de behövde sex bägge två.. Man ska väll vara ärlig eller?

Innan man kom hem mötte man emma, hon tyckte jag skulle be henne om ursäkt ''live'' men jag är inte i skick till det, och tycker att mitt sms är helt okej med tanke på hur jag mår för tillfället. För ursäkt om missförståndet har jag ju bett henne!

Ikväll blir det lugnare det blir mat ute med familjen och elin och andreas, sen vidare ut nykter med sandra robert och andreas, och kanske linn? Har inte sett henne sen ja, jag vet inte ens när!Kul i så fall!


Idag har man lagt handpenning på rosamari. Så nu blir det en frieser till.. varit lite från och till mellan lustiano och frieser, men det slutade med en frieser, och inte är jag ledsen för det...

Skickar med en bild på den blivande nya prinsessan i stallet, OCH HJÄRTAT såklart!

Pussokram skumbanan!

Kalla henne milli? milli och smilla passar väll bra? eller?

Kundvagnsrace!

Upp som en sol och ner som en pannkaka?
Då är det östersjöveckan. Och vad är det som finns på tapeten då? Jo ...
KUNDVAGNSRACE!
Jag och sandra ska ha vår egen vagn de andra kan skaffa en egen, vi har paxat de stora..
Simfötter simglasögon bikini och en jävla fat ner för min mördarbacke här utanför och en rätt ner i miån..
Vi ska vinna och krossa våra motståndare.. OM vi lyckas komma över järnvägsrälsen i den farten och INGEN bil kör över oss.. risken finns.. men vem kan ha hjärta till det? Jag menar två mänskliga störtpilotsgrodor i en kundvagn rätt ut i en korsning, hur svårt är det att missa??

nej nu ska jag bruka allvar! PUSSS!!!
kundvagnsoutfit? modell jag / fotograf sandra w


Är alla så lyckliga som de framhäver?

När är man egentligen förmögen att ta sina egna beslut? Vem har rätten att bestämma över någon annans liv? Ska jag som medmännsika kunna bestämma över någon annan? Hur kan man som släkting berätta för någon mycket äldre hur de ska leva sitt liv för att må bättre? är det oförskämt att säga vad man tycker om det inte är postivit även om det har en positiv mening?

Jag undrar ibland om alla har det så bra som de utger sig för att ha det. Jag tror att alla människor har en svaghet, för det sägs ju att det är mänskligt att fela. Och om alla nu har en svaghet en brist. Hur ska man då kunna bemöta och hantera den? För om man träffar någon, vem som. Hur ska man veta vad som är denna personen har för brist, när vi lever i ett samhälle där vi alltid försöker dölja våra svaga punkter? Och varför gör man det? är man rädd att bli överkörd? Eller varför vågar man inte berätta för sina vänner om hur man egentligen mår. Om man försöker ''spara'' dom ett bekymmer är det fel. För de runt omkring en ser oftast mer än man förstår.

Och glöm inte, det är mänskligt att fela. Så länge man har huvudet upp och fötterna ner så är det lugnt! Då är man på rätt väg!

modell jag/fotograf kenneth

Grill och Filmkväll med vännerna!

Idag har man haft grillkväll med alla de söta vännerna.. Stackars elin, hon måste vara skadad för livet nu.
Mitt när vi sitter och pratar som gladast ringer telefonen för andra gången samma spekulant på kampen.
Sandra och Robert beteer sig som två små barn och KASTAR lök och natchos på varandra, och jag brister ut i skratt, hon i andra änden MÅSTE undrat vad jag är för en konstig typ! Fick gå därifrån för att kunna prata! Hade seriöst kramp i magen! Slutligen blir det visning på söndag iallafall.. jag som trodde det var lördag idag, stackars flicka.. jag rörde verkligen ihop havren med morötterna för henne!

Såg även ''skräckisen'' The nun.
(Inte min smak av film, och den var verkligen rolig, helt overklig! Borde varit barntillåten!)

PÅ torsdag mina vänner är det kundvagnsrace i baddräkt simfötter och doningar! Plats och tid återkommer vi med!

Imorn är det marknad som gäller..

Sov time!

Pussokram!!!

den bästa av de bästa!

Sömnflumm?

Varje dag har sin charm.. Idag har man varit och kollat på en frieser. Rosamari heter hon, borde det inte vara förbjudet att döpa en häst till rosamari? Jag tycker det, all repspekt åt de som döper dom,men lite mer fantasi kanske kunde önskas?

Kollat film nu ikväll, somnade vissa stunder och så, men den var helt okej! Bättre än elins skräckisar.. då kan man ju inte ens sova sen.. bara massa blod och grejjer!! ush o fy! Nej nu är det bannemej dax att sova mina vänner!!!
Puss-och-slick på era bröstvårtor!!!

varför ska det vara dåligt att vara dålig när det är så svårt att vara någonting alls?

Varför ska det vara dåligt att vara dålig, när det är så svårt att vara någonting alls?

Helt galet ibland. När man vet att man gör fel, men ändå blir det bara mer fel. Om man vet att man trampat fel är det inte så lätt att komma tillbaka ibland. Jag menar jag har nog aldrig haft så mycket ångest som de senaste dagarna.. Känns som man kämpar men inte kommer någonstans. Ibland vet man precis vad man ska säga men ändå kommer orden ut fel?

Ibland behandlar folk en olika beroende på vad de vet om en. Det är långt ifrån alltid en fördel att ha lite mycket bagage att bära på! Endel kan bli skrämda och vända en ryggen, medans andra säger saker för att hjälpa som bara gör det värre..

Om man ska oroa sig för allting innan det händer, måste man oroa sig dubbelt. Både före och efter det inträffat. Då har man fölorat massa värdefull tid. För problem kommer alltid i fatt en, hur snabbt man än springer..

Ska försöka sova lite nu..
Nattinatii allihopa!!

sötare än socker som liten, sötare nu!


I en åttaårig tjejs huvud!

Om man ska komma på vad som gör olika problem, är det ofta man ser symptomen.. inte problemet.. Och om man tar bort symptomen finns alltid problemen kvar.

Om maja blir mobbad, vid trädet bakom skolan. Hjälper det bara symptomet att ta ner trädet. Men problemet att maja blir mobbad är ju kvar. Tror man måste tänka ett steg längre ganska ofta. Ibland känns det jätte tungt. men sorgligt nog sant!

Fick höra världens fräckaste kommentar från en 8årig öckeröbo i tordags...
Mitt under vår konversation säger hon..
-Pratar du svenska?
jag blir helt paff.. och efter många ee..ööö..ummhh.. Så sa jag ..
-Annars hade du ju inte förstått vad jag sa.
Så svarar hon..
-Men du pratar så konstigt.
Frågade jag henne..
Vart kommer du ifrån?
-Sverige..
Hon sa då..
-och du..
Svarade jag...
-Också svergie, fast blekinge..
Svaret blev då..
-Ahhhaaa du pratar blekingska!

Lite kul ändå, tänk vilken syn en åtta åring har på världen ändå..

Wilmabilma bus har vait hos farbror vetrinären, och fått ny medicin.. det blir nog bra nu.. hoppas jag iallafall! Knölen har ju iallafall gått ner mycket!

Nej nu är det dax att kolla lite v, för att sen åka ut till elin och hästarna för ännu en dag i stallet! weiiiiiii!!!!

Pussokram-skumbanan!!!

valpbild
valpbild!

Mitt hjärta gråter men min mun ler..

Ibland är det jävligt surt.. man är helt säker på en sak tror man, men man lurar bara sig själv. Det hemska är när någon poängterar något som är känsligt, som man indirekt kanske vet. Men bara skjutit ifrån sig. Eller bara blundat istället för att inse..

En vän är någon som stannar när andra går. Och i medgångar har man alltid massa vänner, men i motgångar  ser man vilka som egentligen är äkta!

Tänk om man hela sitt liv sett upp till någon, andra föraktar. Om ens förebild varit någon andra inte förstår sig på. Man växer nog så småningom upp till denna person fast i en annan skepnad. När denna berättar något som rör dig djupt, och på ett hjärtgripande plan är det en konsig känsla. Man vet inte riktigt hur man ska hantera det..

Mitt hjärta gråter, men min mun ler...

RSS 2.0