Lyckans dag?

Idag har verkligen varit en dag som jag sent kommer glömma..
Var på djursjukhuset med loppan, oddsen var verkligen imot oss. 5% chans att bli bra.. idag var verkligen the day, nu eller aldrig..

Men från ingenstans paffade han mej och farbror vetrinär. Han var JÄTTE mycket bättre. Vetrinären frågade vad jag gjort med honom. Sjukt chockad svarade jag..
-Eeeee.. ja vet inte! (och pussade han)
Lyckan är obeskrivbar! Tänk jag som nästan hade tappat hoppet på honom, och allt. Ibland känns det verkligen tungt. Men det kanske är som de säger, efter regn kommer solsken? Och efter motgångar kommer framgångar. Detta var verkligen en stor spark i rumpan framåt!

Keep on Rocking Loppelihopp! Jag tror på dej! <3Snart är vi på G igen.. du och jag <3

Nej nu ska jag och Ante bus ut med Wilmabilmabus, och Wall-e!

Glöm inte strö lite solsken i dina fotspår :)

Vem har makten?

Då är man hemma efter sin danmark/köpenhamns resa.. spännande.. :)
Mest spännande var kanske christiania, det var verkligen som att komma in i en annan värld. Så långt ifrån allt man känner igen, lite festivalskänsla med massa rykigt damm överallt. ''Busarna'' kallade vår guide de som sålde hash öppet på pusherstreet, hon sa att de rökt lite för många ''glade pinnar'' kanske är så det är :)

På ungdomens hus, fick vi se stora scener i nedgånga grafitti målande lokaler. Men det var ändå rätt spännande, det hela stället hade en härlig anda och en riktig gnista, de som jobbade där brann verkligen för detta. Det var ändå ideellt jobbande, men det var helt otoligt vad de gjorde för skillnad. De berättade att deras gamla hus blev beslagtaget, och att det var folk från hela världen som kom dit för att protestera.

Sen sa hon något som jag tänkte på, vem är egentligen den rikitiga ägaren till huset? han som står på pappret, eller de som brukat lokalerna så länge man kan minnas? Och vem är det egentligen som har makten? Är det komunstyrelsen som skriver sina lagar på  papper? eller är det de som faktiskt bor och lever i området?

Ska iväg på föreläsning nu, eller snarare projektredovisning av de andra i klassen..
Skepp o hoj era landkrabbor!

Vad är normalt?!

Vad är egentligen normalt? Vem bestämmer det? Vad är gränsen för att vara onormal? är det så att om man är udda i just det sällskapet man befinner sig i för stunden så är man onormal i gruppen? Men i resten av omvärlden?

Tänkte på en sak igår när jag jobbade.. Nog för att det finns knäppa brudar, men sen när blir 8+8=19? aldrig.. stackars mupp!!

Var en kille och en tjej igår, det var säkert 25års åldersskillnad o dom var tillsammans? Är det onormalt? Eller är kärleken blind? Vad är egentligen för mycket? Eller är det olika i betrakarens ögon? Skillnaden kanske ligger i hemförhållandena? För vem säger egentligen vad som är normalt? Är det normer man får hemmifrån? Eller är det det som samhället gör att det blir?

Åker man snart på klassresa, tänk imorn vid den här tiden bär det av.. Spännande? njaa.... Sen hem och iväg med loppan til djursjukhuset.. Det är också en sådan sak som jag tänker på ofta. Om en människa är jätte sjuk får den ingen dötts hjälp i svergie, för det anses ine var humant. Även om personen lider enormt! Sedan ska jag få ta beslutet om min häst ska leva eller inte. Jag kan aldrig avgöra det, även vad vetrinären säger. För han kan inte säga
-Kim, jag har skit ont.. Jag vill somna in!
Då måste jag ha det på mitt samvete, jag måste besluta vad någon som inte kan prata vill. Det är inte lätt. Men man får göra det bästa av situationen. Man måste nog lita på den där magkänslan..

nej nu mina kära bloggläsare är det dax för frukost med familjen bus.. ;)

Skepp o hoj!

Vem ?

Dagen efter utekväll!

Ja då är det lördag, ska jobba ikväll kanske det som räddade mej igår ;) Sandra-bus lär ju ha huvudvärk idag, hon var ganska kalasfull igår.. Någon stjärna på singstar blir jag aldrig, men jag spöar sandra i allt utom rapp! Men vilken tur att allt hängde sig, just när hon höll på att spöa mej.. så officiellt så vann hon inte alls.. haha.. Gillar dej ändå lilla sandra..

Väl ute så kommer sandras kuliga kommentar på vägen hem när jag säger jag kände mej gammal bland alla 18åringar. Ja de är ju tre år mindre än mig säger sandra då, och då tittar jag på henne, och säger -Ja och fem år mindre än mig! Ojj säger den klippska typen då, följt av.. just det du är ju gammal ..haha, kände mej som mormor just då :)

I övrigt så har sandra-bus köpt en asfrän leopardfärgad bikini till lilla kimsan, som hon ska ha på kreta om MINDRE ÄN 2 VECKOR! det mina kära bloggläsare.. då kommer ni känna er, sjukt ensamma.. ;)

Nja nu är det väl dax att sätta sig in i skolarbetet, jävla praktik pm.. Min lärare sa, om jag kommer från kiruna, vet jag vart mörrum ligger då? Nej troligen inte, men troligt att någon från kiruna ska läsa min sociala kontext på mitt praktik pm då?

I övrigt vill jag bara önska alla en underbar dag! För det ska jag ha!

Pussokram-skumbanan!

söt som socker!

De riktiga hjältarna!

Idag har man haft en sjukt stressad dag, varit i stallet o cyklat med mupphundarna o de är totalt deckade ;) Dessa små barn ;) Ikväll är det troligen party night med sandish.. Min egen lilla gullunge! haha

Längtar sjukt mycket tills examen, sen blir det kreta med sandish.. sjukt nice hon o jag.. sola o bada... *glad som ett barn på julafton* Kreta here we come.. :)

Varför är det så dålig att vara dålig, när det är så svårt att vara någonting alls?
Ni vet den där magkänslan man ska ha, som ska berätta när allt är rätt.. Tänk om den ständigt är fel, och sen när din känsla får rätt, får du reda på. Står du där som ett fån, och får reda på att du blivit grundlurad.
 Trotts detta står du fast kvar efter du lugnat ner dig ett tag ... Du sätter din heder och din livssituation på spel. Du ger dig in i en sak du inte vet om du kommer ro i land, du offrar allt du har för att vinna den sista striden.. Du kämpar utan att du vet att det finns något egentligen att kämpa för, något som ger dig något i samma klass av offring tillbaka. Du står där helt naken och blottar hela din hals... För att kanske vinna det som du offrar hela din värdighet för...

Det är en hjälte! Jag har in sanningens ögonblick mött två av dessa.. Jag är så tacksam att ni finns i mitt liv, utan er hade det aldrig gått att stå upp! Ni får mig att orka stiga upp ur sängen varje morgon. Jag älskar er bokstavligt talat!

Sandra och Ante! Till mina stjärnor i mörkret!

Dagens hjälte!

Idag har varit en mycket lång och spännande dag. Kul vad man kan se i sin vanliga tillvaro om man bara öppnar ögonen för vad som faktiskt händer runt omkring en!

På vägen hem från stallet idag så valde jag att cykla med hundarna, och spara på avgaser för en bättre miljö, och en bättre hälsa.. även att slippa gå långt med hundarna ikväll, men det ska jag ju inte nämna här ;)

När jag kom in mot staden, mötte jag först en förtvivlad man som körde sin bil, som inte hittade porthotell.. Han tyckte karlshamn bara var enkelriktat och visste varken var han var eller vart han skulle. Men efter 5 minuters ritande och viftande med armarna visste han vart han skulle. Kul att man kan hjälpa någon så mycket med något så litet.

100meter efter detta ser jag en man komma ut från Anonyma Alkolisters dörr. Han sa direkt.. -Åhh vilken fin fågelhund du har.. Så klappade han wilma, och frågade om jag kunde få igång ljudet på hans mobil, han hade köpte en ny och kunde inte med den. Efter en minuts oteknikskt pillande fick jag på ljudet!

och under tiden berättade han under de fem minuterna vi pratatde,  att han var alkolist (vilket jag redan listat ut) Och han berättade att han jobbat med att städa vid mc donalds idag.. Så sa han det är inte kul att städa andras skit!
 Så frågade jag honom, men är det inte skönt att finna en mening med att stiga upp varje dag? man gör en skillnad för välrden? Veta att man har en plikt som kallar liten eller stor?  Så sa han joo, men det är så tufft när man är alkolist. Så sa jag, men du går på dina möten, du erkänner att du har problem, och du går inte på möten för att det är kul. Utan du vill bli frisk, och finna meningen med ditt liv. Och då log han och sa iklädd sina samhall kläder, och toffs i håret och sa, ha en bra kväll för det kommer jag ha nu!

Man behöver inte alltid göra så stora saker för att göra skillanden så stor för någon annan. Det behövs ibland bara det lilla!

Min lilla rottweiler, och min stora chihuahua iallafall tror de att det är så :)

Snart sprängs målsnöret!

Nu har snart  två år gått sen man började skolan, vad har tiden egentligen tagit vägen? Vad har hänt under dessa åren? Om två veckor står man där och har sitt examensbevis i handen. Kul? Ja och nej på samma gång. Skönt att slippa skolan, men vad ska jag göra nu?

Nu kommer allt det där jobbiga, med att fixa jobb och inte veta hur morgondagen ser ut.Tänk att det finns folk som lever så hela tiden, hela livet..Hur orkar dem? Jag får panik över att jag inte har något heltidsjobb när jag går ut, men jag har fortfarande jobb och klarar mig gott och väl. Tänk de som inte har något jobb alls. Som sitter och inte får sin ekonomi att gå ihop. Spännande liv! Tänk på de stackarna som har barn också, att inte kunna ge dem man älskar mest,över allt annat det de behöver. Att inte veta att maten finns på bordet varje dag..

Så sitter det folk som säger vi ska skänka pengar till barn i alla andra länder, visst det är ju sant. Självklart ska man det. Men alla de fattiga barnen i svergie? Ska vi bara se på när de har det tufft och knappt får vardagen att gå runt. Ska vi bara blunda, för vi har ett rikt land, och ingen är fattig. Ingen är hemlös!
Vilka idioter det finns..Varför blunda? 

 Men det roliga i det hemska är att, de som har det värst, de nöjer sig med så lite och ser glädjen i det lilla! Medans vissa måste ståltsera med sina pengar och ändå är olyckliga, deras hjärta gråter men deras mun ler!

Dax för lilla Pim Att sussa kudde! Ses i drömmarna mina kärlekspajer med vaniljsocker på!

Vanvårdade djur!

Jag har haft min hemska redovisning idag, känns otroligt bra, men sjukt jobbigt att klippa ihop alla filmsnuttarna innan! Utan sandra den tekniska och andreas den otekniska hade det aldrig funkat! THANX!! :)

Red brittan idag, hade en mysig ridtur! Värre var det för stackars petra som höll på att göra några tervliga lopar i luften för att avsluta med ett snyggt stilhopp av kampen ;) Sikken Akrobat det bor i henne alltså!

Ikväll blir det en lugn kväll, bara tv o lite mat :) Långpromenad med hundarna?

Varför är vissa mer generösa med att kompromissa än ändra? Varför kan aldrig två personer mötas på halva vägen? Om man är en grupp borde man inte se till gruppens bästa istället för sitt eget bästa, om man ska tänka vi, istället för jag!?

Varför får endel männsikor ha djur? Ibland blir man så ledsen, när man ser hur folk verkligen missköter sina djur.. Det är inte djuren som väljer sina ägare, det är vi som väljer dom. Då är det banne-mej vårat vuxna medmänskliga ansvar att ta hand om dom till 110% också.. Ett djur kan inte tala om vad den tycker, därför ska man aldrig behöva undra. Den ska ha de bättre än bäst! Och folk som missköter sina djur, borde inte få ha fler någonsin. Inte ens en guldfisk!  Hur kan man ens vilja skada ett försvarslöst djur? Och vilka idioter är det som köper kamphundar, om de själva är missbrukare? Är inte det dömt till att misslyckas? Varför skaffa ett djur om man inte ens kan ta hand om sig själv? Vissa borde tänka både en och två gånger.. eller det borde alla!

Nej nu ska jag duscha, sen ska jag tvätta både wilma-bilma-bus och wallie-bollie! Sen väntar mina kycklingklubbor i ugnen! Hoppas de smakar lovely!

ha de bäst alla dammråtts-älskande-flaxörons muppar där ute!

Skepp o hojjjj!!!Söööööt som socker, fast det vet den snobben redan!


När hjärtat säger till får huvudet säga vad det vill(!?)

Hur vet man att man göt rätt? Gör man någonsin rätt? Vem bestämmer att det är rätt? Om huvudet säger ens sak, och hjärtat en annan, hur ska man göra då? Hur man än gör kommer man ändå ångra sig på något sätt..  Minnen som får en att bli rörd långt in i hjärtgropen! Ska man slopa allt, för ett beslut huvudet tycker? eller är det så att det man tänkt i hjärnan är det logiska? Det som faktiskt är det man egentligen borde göra? Ska man skämmas över sina val? ska man se tillbaka? eller blir man bara svag och velig då? Kan man någonsin göra ett beslut man är helt nöjd över? När hjärtat säger till får huvudet säga vad det vill(!?) Eller?  NU Ska en förvirrad trött kimsan sova..

Ses i john-blunds värld ,alla mina prinsar prinsessor, och mina kära flummare och annat löst folk som orkat läsa mina trötta förvirrade men tankvärda sömnrader!

TJINGELINGEN!

Upp som en sol och ner som en pannkaka!

Ja då har man varit och jobbat inatt, spännande spännande.. alla männsikor är så glada när de är fulla, tills dess att jag kommer och sätter en nagel i ögat på dom.. haha! Ne men skämt o sidor de var trevligt! Ska inte klaga alls :) Det ända var att Jack hade backat förra helgen, så låg 2100 minus i marker differens.. KUL! men nu är det okej tills nästa helg jag ska jobba :)

Har under denna dag åstakommit följande...
Ätit frulle, pysslat med hästarna, badat med hundarna, och solat lite i solen, riktigt härligt vårväder!
Loppan har sveriges mest omanliga gnägg, undra om man kan komma med i någon rekord bok för det?

Wilma hon är frusen, men gibson var oxå ganska skakig.. Åhh vad han grät när vi gick, ylade som en lite valp!
Walle har till och med badat framtassarna, inte illa ska jag få be o berätta med en hund som har skräck för att bli smutsig och blöt!

Ne nu mina bönder och banditer, ska jag hämta in prinsessan Cmilla, och pussa på världens vackraste frieserbarn!

Skepp o hoj, landkrabbor!

Smilla med sin mamma, bara några dagar, sikket litet knyte!

Världen är liten!

Ja världen är jätte liten vill jag lova! Mycket spännande som hänt idag!

Han som skulle rida kamoen idag, trodde jag var en medelålders engelsman, som visade vara hans son på 14år, som såg ut som 19år. Ibland misstar man sej, men han gick jätte fint! Och kunde verkligen rida kampen! Så de kändes toppen, och växjö är inte så långt borta om man ändå tänker efter!

Sen har man varit o hämtat hö till lilla loppelihopp, och han blir säkert nöjd! Nu ska man strax sova, men naturligt vis måste jag tabba mig innan! Berättade för en killkompis av misstag om en tjej som jag inte trodde han kände, som han visade sig kände väl. Och det jag berätade var lite pinsamt eller privat, så ja.. de blev snurrigt!

Sjukt bra text/låt....Känns så sann.. och äkta.. (fick den av syss, de som gör att det känns så vackert... Love you sys)
elfaco-saknaden av kärleken

Jag vet att jag sårat dej..
Det finns en vacker ängel här på jorden,som jag tror jag sårat.. det är så svårt att gå vidare.. hade den bästa tiden, vi två tillsammans det är tider. Saknar dej saknar dina läppar, saknar dina ögon, utan dig i mitt liv finns det inget kvar. Vi två tillsammans var tider. Saknar dej min älskling! Om vi inte ses nu, så ses vi grinden!

Tror jag fick allt som det ska vara med :) Den är toppen lyssna på den mina små bloggläsare;)

Ne nu är det dax att sova alla prinsar och prinsessor.. Så man är pigg ikväll på brunnen och kan räkna till 21 ;)

Skepp o hoj alla landkrabbor!

Kimsan :)
Jag som 18åring :) Känns ganska samma utseende mässigt ;)

Ojojoj!

Ja då är det fredag, annonsen på kampen ligger ute, och imorn kommer det en engelsman som ska rida han, känns spännande det här! jag som inte ens vet om det jag gör är rätt? Men det vet man aldrig... eller? man kanske bara ska bestämma sig för att det är rätt, och sen go go go!!! eller? Aja imorn kommer han iallafall kl 12.30, sjukt nervös, inte visat saluhäst på 6år.. Som det kan gå, samlar de på hög känns det som :)

Gick till stallet idag med monsterhundarna, känns spännande, de var helt döda när vi kom fram! De bara slocknade på puffen! Ovanlig syn vill jag lova!

kampen var helt vild, han skulle bara hoppa  och leka thats it! Varför ska man bli vuxen lixom?

Ikväll blir en spännande kväll, ska man gå och ha ont i magen för imorn oxå, eller inte ont, bara nervös till 1000! Men det är säkert rätt :)

Sandra är iväg o flyger o far som vanligt, så hon kunde inte sola med mig.. lilla sandra då;)

Nedräkning till den 11e juni nu, då bär det av :) Jag och sandra på väg till grekernas land, och deras vackra ö kreta!

Nej nu ska jag hoppa in o duschen, känner mig helt död!

Ha de underbart mina håriga, ludna, lite lätt små glada skumbanans-älskande bloggläsare! 

Ps! Glöm inte strö solsken i dina fotspår!
pusshej!


Kimsan med badmössa, fotograf sandra/modell jag

Frisbeegolf!

Ja då är man i skolan nu :) Spelat frisbeegolf, först blev mitt superteam blev placerat som etta, sen andra omgången tränade vi bort fobier att klättra på tak för att hämta uppkastade frisbees ;) Blev slagna med 110-109 inte illa..

Snart ska man till skogen, och ha skogen som gym.. låter intressant ;) haha.. själv ska jag kolla på :)

En som hört av sig angående kampen, som vill komma på lördag och kolla på han .. *klump i magen* men men.. det kanske är bäst så? ja vem vet :)

Sen är de löshoppning för hela slanten idag :) Se  om smillis vill hoppa utan kampen som dragplåster :)
Loppan är sjukt rund, och josefin har haft jätte kul åt mina kommentarer på filmerna jag la ut på youtube. haha.. Hon tyckte roligast var när hon gjorde sin ''egen'' variant av bana, och ja blev helt chockad och sa.. eee.. ja så kan man oxå hoppa dom ju..

http://www.youtube.com/watch?v=5ZZKONG11Lc

Hörs sen!
Skepp o hoj!

Drömmer jag?

Ja nu är det tisdag, sov till 11, sen var det bara upp och åka till stallet o pussa på de väldigt saknade hundarna pappa hämtade när jag var på sjukhuset igår.. Och saknad var jag :)

Smilla är en liten terrorist som försöker få matte att ha fullt upp heeeeeeeeela dagarna genom att hälla ut vattenkaret! Så omtänksamt av henne, att inte matte är sysslolös för länge ;)

Ska ut och vandra med Sandra nu vid 19, hundarna blir glada iallafall ;) Sen är det tidigt i säng ikväll tror jag, känns som det.. Läkaren igår var super spännande, jag var helt säker att jag drömde först..

Kommer in en stor tant och man sover illamående och helt slut på britsen i ett rum, så tar läkaren en stol och slänger upp sina fötter i sängen SOM JAG SOV I, och säger åhh!!! jag har inte vilat fötterna på JÄTTE LÄNGE! synd för dej tänkte jag det är inte jag som valde detta yrket! Dessutom säger hon sen, jag fick en häst idag av en patient, då trodde jag seriöst att jag drömde, vilken läkare skulle sagt så? Jag har ändå träffat en del ;)

Dessutom sa hon att varm mjölk lugnar magsäcksmuskulaturen, och är bra innan man ska sova för att varva ner.. ojojoj tänkte jag, precis som jag brukar göra ju ;) kanske borde blivit läkare ändå?

Ne nu mina söta  trogna hårbollsätande bloggläsare ska jag äta min köttfärslimpa med mosarella i..
Skepp o Hoj!

Eklyckans Bayliz

Efter sjukhuset!

Nu är man äntligen hemma, varit på akuten sen jag vet inte ens när, men JÄTTE många timmar! Måste tydligen dokumentera skadorna..

Fick några tankeställare.. om någon säger att jag inte får säga röd apa. Så skapar jag massa drama scener om detta i mitt huvud, och tydligen är det nyhjärnan som gör detta.. Vi är den ända djurart som gör så... hästarna tar tillfället och kollar tillbaka efter liknande händelse tidigare i minnet, men vi hemska varelser skapar drama scener! Vilka muppar vi är!

Jag har även tänkt ut att för att få ett förhållande att funka måste man älska varandras olikheter det är det som gör attraktionen komplett. Dessutom är kärlek som en trädgård, den måste underhållas.. för att ständigt blomma, vilket medför jobb!

Dessa kloka ord får avsluta dagen blogg inlägg innan sovdax..

PS! här nere är de 2 små gangsterhundarna som erövrar mitt hjärta varje dag!

Natti natt!!
Wilmis i snön!Min underbara chihuahua bebis!

KROCKAT!

hej hej!
Måste bara göra en uppdatering, imorse körde en tant ut framför mig med sin saab 93. Och sabbade hela min morgon, skakade som  ett litet löv! Alla överlevde, men vad tusan, blev väldigt chockad ändå! Ringde pappsen efteråt, och han sa jag skulle ringt efter polis, fast vi bytte telefon nummer.. shiiit tänkte jag.. Har jag blivit en smitare oxå!

Ringde 11414, hade andan i halsen för att tillslut få reda på att det var helt lugnt (!?)
jag ska fylla i en blankett på polisstationen.. tänk om hon var drogopåverkad var mitt svar! Men de var inget att göra..
 Så i eftermiddag blir det att åka o höämta blankett hos farbror blå, för att anmäla till försäkringsbolaget!

Stackars Lilla Grön.. hon är heeeelt skakadad!

Strax dax för skogsbrännboll, får se om min östersundskompis ska med :) Glad att hon kommit ner för att hälsa på :)

Höres sen alla glada smygläsande typer ;)


Grillfest!

Ja då hade man grillfest igår.. :) Det var lyckat, hade världens längsta dag igår iofs !

Tävlade brittan i Ronneby, gick toppen är nöjd, klarade mitt mål iallfall :) Kampen muppade sig så Rebecca strök sig och åkte hem. Lite trist, men det går inte att ändra på han ;)

Grillfesten var toppen! Sandra och Robert var per Gessle och Marie Fredriksson på kareoken, och det trodde även att de var det resterande del av kvällen oxå ;) Sen jag fick då namnet Charlotte Perelli för jag hade en silverklänning. Jennifer blev lena PH.. Och sen var det tjänsteflickan, erika,martin, fiddelinus, Annie, Thilde och Rasmus :)
 Grillade grillspett, sjukt gott :)
Mmm...

Väl ute på Compa var det nice, folk ramlade till höger och vänster, och så men det var roligaste kvällen på länge. Jag har ett minne för livet, när Robert sjöng Anna Books, ABC.. fyy vad kul! han som inte ens ville sjunga först .. haha!

Martins kommentar var helt galen, tänk vad galet.. från ingenstans..
Tänk vad hett o se satsen rinna längs röven.. *urk tycker jag om detta*

Träffade även Emz och Malin på väg hem, de skulle te Harrys ;)

Idag har man haft en lugn dag, bete för de små djuren :) Skönt o slippa mocka nu ;) Semster för Kimsan nästan :)
Mamma fyller 45idag, ska grilla med familjen ikväll :) Trevligt :) Grill hela helgen ;)

Kul att träffa alla  man inte sett på så länge.. de var riktigt kul!
Nee nu ska nyklippt kimsan hoppa in i duschen för att fixa inför kvällen ;)

Pussohej-leverpastejjjj!

Kim och Therese

Fotograf kenneth, modell kim och therese.

INCEST

Hej hej!
Idag har varit en hektisk dag, först har man varit i stallet, sen skolan, sen eftis och sen träning och mockning och sen hem.. helt slut!

Hade en sjukt bra föreläsare idag som berättade om incest, om hur man kan förgripa sig på små barn, och hur det känns. Hon är en av de usatta. Man fick sig några tankeställare och tårarna var i ögat ständigt, det var tungt men intressant och verkligen nyttigt för mig som ska jobba med små barn, hur ska man se om någon far illa ut?

Sen om jag undrar fann jag svaret varför jag ska bli fritidsledare, jag vill förändra framtiden för de kommande generationerna, jag vill skapa möjligheter! Annars kunde jag blivit pizzabagare :)

SJUKT kul att vara på eftis igen, alla barnen var super glada, han den ena sa.. Jag visste du var här, jag känner igen dina skor.. Vilken koll de har de små ;) sen har man gjort kepsar idag med dom.. jätte snygga.. pyssel är alltid trevligt :) Skulle verkligen vilja jobba på eftis på heltid, stormtrivs med dom! Helt störtsköna personligheter!

Kul o rida kampen idag, halv storm, men det gick toppen...:) Huvudet upp och fötterna ner :)

Min lilla taco kväll blir kanske inte så liten :O. Det blir Robert från gymnasiet, Sandra,Tezz Maria Fidde Martin plus han flicka ( har inte ens träffat henne) Jag och sen är det några te :)

Hur ska man veta vad som är lagom? Lagom är ett så sjukt ord! Det finns inget lagom, lagom är olika för alla!

Lotus blomma :)

FIN? ;)

Bokat resa :)

Nu har man bokat resa med sandra till kreta, den 11juni ska bli skööönt!
Ska till Kreta-Agia Marina ska bli jätte kul :)

Ska ha tacokväll på lördag med sandra, erika, robert o sen vet jag inte fler just nu :)

Dessutom så har jag o sandra kommit fram till att en lotusblomma är det vi ska tatooera in, en rosa...?

Lite onödig info till dig som vill veta ;)

Inom buddhismen anses lotusblomman som helig då den ska symbolisera människans upplysning ur mörkret. Den tillhör näckrosväxterna som finns och växer i dyn så reser den sig vackert och majestätiskt mot himlen. Människans väg till upplysning och utveckling

De tidiga Egypterna använde den blå lotusen som symbol för livets sanna ursprung. De använde även Nilen och dess biflöden som symbol för det sanna livets ursprung. Den blå lotusens form är den samma som Nilen och dess bifloder när man ser den från ovan. De tidiga Egypterna gjorde en dryck av den blå lotusen som de använde till olika krämpor och sjukdommar. Den blå lotusen kan man även använda när man bakar bröd. Först låter man fröna torka i solen och maler dem sedan till mjöl och tillsätter mjölk då man bakar. Man åt även roten cassava ( kallad Afrikas potatis och ska inte ätas rå) men den blå lotusens rot var söt och rund och ungefär stor som ett äpple.



Kan för övrigt berätta att i hårda tider, i lågkonjuktur gäller det att stå stadigt med båda fötterna på marken. Och därför måste man äta ordentligt! i värsta fall kan man ju köpa magnetskor :)

Ne nu ska jag ta en dusch o sen ut med de små monsterna!
Pussokram skumbanan!

Idag är det tungt!

Hejsan!

Idag känns allt tungt, det är segt. Men att berätta sanningen känns hårt, men det känns ändå bra! Livet är långt ifrån bra alltid, och rättvist?... aldrig!
 
Just nu känner jag mig som en skadekjuten fågel!

Ska ut med de små älskade hårbollarna snart, o kasta pinne!


RSS 2.0