Lyckans bästa vän!

Agility med wilma, och rida rosa på ridbanan, och jobbat på eftis. Och sen ja... sen är nog min dag ganska bra sammanfattad.. Stress stress och ännu mera stress!

Är rätt facinerad över hur olika en hund kan bete sig på banan från en runda till en annan 10 minuter senare. *Hade verkligen varit spännande att veta vad som rör sig i deras små huvuden ibland.*

Haft visning på stallet idag, två personer.. Spännande..

Känns som man verkligen inte hinner med allt som händer runt om en just nu, man bara snurrar runt överallt.. men är ändå ingenstans. Jätte krävande att ha massa planerat varje dag. Saker händer hela tiden, var man än är. Hur kan man ursäkta att man är lite extra förvirrad, för ens häst blev avlivad förra veckan? Hjärnan är inte riktigt med om jag säger så. Känns konstigt att inte ha en susning om vad som händer ibland. Behåll lugnet, och kämpa på. Mottot för stunden.. Inget som känns lätt just nu. Bara massa onda ting runt en. Om alla onda ting är tre, måste det hända något mer, känns iofs som det räcker med sorgligheter just nu! Jag hoppas mer på; -efter regn kommer solsken. Men det är lite svårt. Hur ska man kunna tackla sin vardag när någon som man träffade dagligen inte längre finns där? En bästa vän som bara försvann? Stor tomhet, en box utan häst. Allt känns så skumt, undrar om man någonsin kommer vänja sig? Går inte en dag utan att jag tänker på honom, han är och kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. Inga tårar är så dyra att man inte kan spilla dem för en lyckans och hjärtats bästa vän!

Älskad och saknad!


Vann idag på bruks!!

Var på bruks och tävlade idag.. Walle kom sist i racet,(kanske inte så konstigt med tanke på att han är en tiodel så stor som de flesta där...
 MEN han vann ÖVERLÄGSET lydnaden. Skulle köra en bana med slalom och bollar som kastades framför honom, pluss ett hinder han skulle över, lös. Och publik! UTAN att jag fick säga något.. fick joddla och hoppa som en tok!

Walle och lilla jag vann en brukshundsklubbs tröja.. Inte illa!

Wilma tog andra pris i racet i lördags, och kom även tvåa i agilityklassen. I ÖSREGNET!
illmabilma

Nybadade hundar, en hård dag på jobbet, mysig stund i stallet, och en vunnen tävling...

Detta kan sammanfattas som en MYCKET bra dag!

woohooo!

Tävling..

Säbys Blixten

Tävling på janneberg idag, var funktionär.. mindre spännande. BLÅSA i handen som jag krattade! Krattade för mitt liv! Och den ända tacken jag fick vara att de rev hinderna och trampade upp! haha

Atlas och Rosa hade de mysigt i skogen på min och petras runda.. hehe..

Idol ikväll?

Måste ju vara lite insatt i omvärlden trotts allt!

Over and out!

Girls night!

Hade en girlsnight med sandra och zandra.. Riktigt mysigt, vindruvor och mys hos sandra, och filmen sunshine cleaning! Helt okej. Lite rolig faktiskt!

Den får *trumvirvel* tre och en halv vindruva av fem!!

På jobbet idag fick jag höra att jag var som kim possible, fast utan possible.. haha!
De ni nu är jag både kim basinger och kim possible.. Not bad! Superkim de lux med guldstjärna i hörnet!

Skickar en tanke till loppan! Tänker på dig, du finns och kommer alltid finnas i mitt minne!

LOVE!


Älskar dej!

Sorgens dag är snart slut!

Kände mig som en mördare idag när jag lämnade loppan på djursjukhuset. Sista gången vi ses i deta livet. Hoppas innerligt vi kan ses igen någon annanstans. Vem vet?
 
Kim, fritidsledare och djurmördare! Känner mig verkligen som en mördare! Riktigt hemsk känsla, tänk om  han kunde blivit frisk! Tänk om ett liv släckts i ''onödan''. Kommer alltid få ha det på mitt samvete, men gäller att blicka framåt.. Även om det tar imot!

känns som orden inte vill fram idag riktigt!

Lägger upp en bild på prinsen!

hubertusjakten förra året!

eklyckans bayliz

ledset öga


R.I.P Eklyckans Bayliz ''loppan''

REGNBÅGSBRON

Det finns en bro, Regnbågsbron, som förbinder Himlen och Jorden.

 När ett husdjur dör, kommer det till en plats bortom Regnbågsbron. Där finns kullar och dalar med mjukt gräs, där våra älskade vänner leker tillsammans
 hela dagarna. Där finns vattendrag med friskt vatten, massor av mat och solsken som håller dem varma. De gamla och sjuka djuren blir unga och friska
igen, precis som vi minns dem i våra drömmar.

Djuren är glada och lyckliga, men de saknar någon som betydde mycket för dem, någon som blivit lämnad kvar.

Varje dag springer de och leker, tills den dagen kommer, då en av dem stannar upp, och tittar bort i fjärran. Blicken skärps, öronen spetsas och plötsligt
flyger han iväg över det gröna gräset. Hans ben bär honom fortare och fortare tills han återförenas med den han älskar. Ni möts i en omfamning som
varar för evigt. Ditt ansikte blir kysst om och om igen, dina händer smeker hans huvud som så många gånger förut och du tittar än en gång in i ögonen på
ditt trogna husdjur som så länge saknats i ditt liv, men aldrig i ditt hjärta.

Sedan korsar ni Regnbågsbron tillsammans för att aldrig mer skiljas...


Första dagen på nya jobbet!

Det är nog verkligen så att det kommer alltid tre onda ting, samtidigt. Fast i detta fallet är det fyra onda ting..
Sjukdomar och död är verkligen det som cirkulerar i min närmaste omgivning just nu. Varför blir alla sjuka på hösten? Är det när sommaren är slut, och höstens mörker sänker sig man börjar fundera mer på hur man egentligen mår? Konstiga vi är i så fall.

Klippte Atlas och Rosan idag, gick jätte bra.. snygga de blev till sist!
Första dagen på nya jobbet, MASSA barn, men det var kul! riktigt kul! stormtrivs som bara den, alla redan!

Imorn är det jobbet,fotografera loppan med sandra, och sen agility med wilma, och stallet såklart som står på tapeten. Tidigt i säng ikväll.. Lång dag och ännu en lång framför sig!

Har alltid gillat onsdagar, men efter denna veckan kommer det verkligen att vara annorlunda. På onsdag ska jag tända ett ljus. För på onsdag släcks loppans liv. Han kommer inte finnas kvar på jorden, men han finns ständigt i våra tankar. Livet är med all säkerhet inte rättvist, då hade inte ett ungt liv släckts. Någon som precis börjat sin resa..

Hörde en rolig kommentar idag..
-Hur är det med din dotter?
-Nja hon har ögoninflamation..
-Oj då, säker att hon inte har svininfluensan?

(det var en liten varelse på 9 år som undrade om en annan killes dotter inte hade svininfluensan)
Kul ibland vad som rör sig i barns huvud!

Dessutom fick jag höra att jag var en jätte idag..haha är ju faktiskt bara 180cm över marken!

Ska borsta gaddarna nu..
Pussohej

Hopptävling och spökhotell!

Rosa överlevde idag sin första hopptävling! Kom runt HELA banan, väldigt imponerande! Först ett riv i första sen nollade hon i andra.. Not bad my girl! Första rosetten.. keep on rocking babe!ROSAMARIE DOT!

Övningsområdet igår med Walle, han skötte sig som en prins! Klarade alla konstiga test, och hittade matte när hon försvann både i tågvagnar och i spökhotell!

Fotbollsfest på kvällen, träffade VÄRLDENS sötaste unge! Kidh.. hade jätte trevlig kväll..

med sin första rosett!



Död, död och ännu mera död!

Ibland kan livet vara lätt, ibland jävla tungt!

Jag fick brevet idag... från försäkringsbolaget.
Blev helt stel när jag öppnade brevet, det var som tiden stannade. Jag frös till is, och klumpen i magen bara växte. Jag visste egentligen vad som stod i det, undermedvetet.

 Nu är det klart, loppan ska avlivas. Han ska lämna oss för de evigt gröna ängarna!
Men man får inte vara egoistisk, det är detta som är bäst, även om det känns svårt, bittert och tungt!
Hatar denna känslan, man är helt maktlös! Kan inte påverka, men nu är det iallafall bestämt, man slipper leva i ovisshet! Han ska sluta ha ont, sluta må dåligt... För en död häst lider inte!

Ringde till stenestads hästklinik, känns lite tungt att hålla i honom när det skjuter han med bultpistolen, varit med en gång. Tror inte mina nerver klarar det igen, helt ärligt! Kommer nog bli HELT knäckt!

De har inlämning för avlivning måndag onsdag fredag. Känns ju bra! Lämna in sin häst som om han vore något man köpt på ica..

Hjärtat gråter verkligen. Känns som det mesta går imot mig just nu, men är nog som man säger, efter regn kommer solsken! Måste nog se uppåt nu, så jag inte faller stenhårt..Det man har i bagaget är det som gör en till den man är idag. Jag vet inte hur jag ska ta detta med loppan riktigt. Det känns verkligen HEMSKT! Jag har lagt ner min själ, och hela mitt hjärta. Och nu ska ett ungt liv släckas. Livet är inte rättvist!

hoppas han kommer vänta på mig i himlen, han kommer ha det super bra där, hoppas innerligt att vi ses någon gång igen. Han är verkligen en underbar personlighet! Kommer sakna han som bara den.

Rätt konstigt ibland, man får inte som människa, med cancer välja om man vill avsluta sitt eget lidande. Men man får avsluta sina djurs lidande. Vet inte varför det är så, ganska sjukt ändå. Man är förmögen att ta beslut till andra men inte sig själv, eller någon närstående.. Man kanske inte bara ska förstå.. vet inte riktigt!

Känns som om olyckan väl är framme slår den till ordentligt! överallt, man står helt maktlös, och ser hur saker passerar man inte ens kan påverka. Det är svårt ibland att kunna finnas där, och hjälpa till och påverka. Tänk när man inte ens kan påverka!

Dax att begrava sig med en bok, och släppa verkligenheten för en stund.. Det känns verkligen tungt nu!

Over and out!
som jag vill minnas min prins!

Okt. 14, 2009

illmabilma

Illmabilma är alltid lika taggad att köra agility. Fick inte upp någon film, men de kommer.. datorn e lite seg idag..haha.. höstseg som alla andra.

Fixat i stallet och så som vanligt.. sen är de höstmys nu med hundarna för att sen till stallet igen..

Over and out!

Ponnytravlopp, med AAT !!

Igår hade vi ponnytrav med Allt och Alla Tillsammans i Tingsryd. RIKTIGT kul!

Innan travet shoppade jag och lollo loss på Börjes. Blev ingen vinterjacka till lollo, men glad var hon ändå, vi hittade ju ändå massa annat kul!

Min häst var en rund tjock liten kortbent typ.. haha.. bara och inspektera.. hehe

fotograf evisen.
fotograf evisen
fotogaf evisen. (jag är i mitten..)

Någon vinst blev det då inte!

MEN kom inte sist iallafall..

Imorn ska jag försöka uppdatera med bilder från agilityn med wilma och molly idag.. hinner inte riktigt innan jobbet.. måste ju sova oxå.. *ler*

Bilduppdatering!

sööööt
busan

vackraste ögonen?

ledsen, blöt (regnade) och trött!


uppdate 2/10

Inför döden är vi alla lika! Fattig som rik, gammal som ung!

Idag kom beskedet, loppan ska avlivas.. han ska till de evigt gröna ängarna.
Och spendera resterande del av sitt liv utan att ha ont. Man känner sig mäktigt maktlös, saker bara händer och man kan inte ens påverka det som sker...

Kim, fritidsledare och bödel, eller mödare?
Känns som det, ska jag ta livet av den man älskar över allt annat, den man bara vill väl? Fast det kanske är det som är grejjen, jag vill hans bästa, och då vill jag ju inte att han ska ha ont. Jag vill han bara väl!

Ringde Maud, hon jag köpte loppan av. Berättade vad som hänt, har inte velat ringa, har ju i min egen lilla fanasi trott att han ska bli bra, chansen fanns ju. Och större mirakel har ju inträffat... Hon blev helt chockad stackaren.Men kändes ändå bäst att höra av sig. Vill inte hon ska få veta från någon annan, bäst och berätta det själv.

Jag lever efter mottot: Om man bara vill så går det.

Men idag krossades allt. Jag ville, jag kämpade, jag trillade, jag föll, jag misslyckades! Hur mycket jag än vill, kommer hans ben aldrig att bli bra!



ledset öga


De tårar man inte gråter ut, kommer frysa till is i ens hjärta!

"Hästens välbefinnande går alltid före ditt eget"



RSS 2.0