Dagen före ''dommedagen''

Har hösten verkligen kommit?! eller är det vintern som lurar bakom hörnet?
Imorn är det 1a oktober, och loppan ska till vetrinären. Hoppas det går bra.. Vill bara hans bästa!
Dax att duscha, sen sova.. lååååång dag imorn!

Vad som än händer ska du veta att jag älskar dej loppan! Du har och kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta!

Känns som ett hugg rätt in i hjärtat, stenen kommer lätta från hjärtat. Så småningom, vet att det känns hårt just nu. Men det kommer bli bra. Måste fortsätta kämpa, ingen vill jag ska ge upp, allra minst loppan. Och måste göra det som han påbörjat om han nu ska lämna jorden, måste uppfostra den lilla svarta damen i hagen. Fast vem vet det kanske blir han som får slutföra sitt arbete? Ska inte säga något.. uppdaterar imorn, när jag vet!

TÄNKER PÅ DEJ!


rätt eller fel?

Mycket som hänt på kort tid!

Vet inte riktigt vad man ska börja eller sluta!
Men idag har jag tränat agility med wilma, klarade en klass3 bana. Inte dåligt, ska ev tävla i karlskrona den 11e tror jag det var. Första tävlingen med wilmabilma bus! Kan ju gå som det går! HAHA!!

Jobbat på eftis idag, spännande.. Alltid lika kul att bli slagen i olika spel av barn som ständigt hittar på nya regler, för att fuska sig till en vinst! Var man sån när man var liten alltså?

Hur ska man veta vad som är bäst ibland? Blir man någonsin tillräckligt ''vuxen'' för att kunna ansvara över liv och död? Hur ska man kunna lära sig att ta beslutet att ens häst troligen kommer behöva avlivas? Plågas varje gång jag ser han in i ögonen, känner mig som en svikare! Värsta sortens mördare! Fast jag egentligen vet att jag kan inte påverka hur hans medfödda fel yttrar sig.

Jag kan inte gå in i hans ben och trolla det till rätta, hade jag kunnat det hade jag redan gjort det! känns hemskt när man bara ska stå och se på.. Ser hur någon mår dåligt, utan att kunna göra något. OM jag hade kunnat göra han frisk, hade jag offrat min högra arm! Han är verkligen min stjärna. Tror man bara får en sån häst i livet, ''the one'' han och jag (särskilt ridmässigt).. då är han verkligen ''the one''. Jag vet att jag inte kan påverka vad som händer med hans ben, men det värsta jag vet är att vara maktlös!


Love you loppelihopp!
Loppelihopp och jag


Inför döden är alla lika värda?

Slutar alla berättelser och allt med döden? Det är väl det som är samma för fattig som rik, alla kommer vi dö... förr eller senare... det kan vi alla vara säkra på!

Vem bestämmer vad som är rätt och fel? Hur vet man vad man ''borde göra'' finns det rätt och fel. Jag ska verkligen fundera på det där.. För det borde vara för personen själv det är viktigast att vara passande i mängden. Inte i betraktarens ögon. Fast samtidigt är det i betraktarens ögon man blir vad man är. Jag tror jag är, vad andra beskrivit mig som...


Så någon kompromiss? mitt i mitten? Både för en själv och ens omgivning?

Ska hoppa in i duschen nu..

Shepp o hoj!





Syr lyckotrådar?

''Blodet går långsamt genom kroppen, jag gråter och ropar. Ett moln medvetande går genom min kropp.
Jag vill inte försvinna, jag vill inte dö, jag längtar efter en röst, vilken som helst, bara inte den här solförmörkelsen.''

* En flicka kan allt om hon vill*

Ibland så sjunger jag i bilen när jag kör, jag vet allt om min omvärld, men jag vill inte veta. Jag kollar sinnesfulla blickar i backspeglen, jag önskar mig att det ska vara möjligt att äga allt, och förlora inget. Jag önskar man kan vinna utan att satsa.

Det är loppans färgstakartäcke som lyser i solnedgången, som lyser som eld. Allting är kanske som ett minne och utan rädsla och lite som en barndom där himlen aldrig blev mörk. När man var liten gjorde man önskelista till jultomten, alla önskningar var realistiska och barnsliga... men nu ?


 


Uppdaterade kreta bilder!

Dagens uppdrag?

Rida och sko rosa.(inte jag som skodde henne..)  Hur gick uppdraget? Jo förvånansvärt bra, hon var snäll både mot hovis, och duktig på dressyrbanan.. Kan det bli bättre? Ylva tycke vi svävade fram utan att röra marken.. inte illa.. prinsessbarnet! Keep on rocking babe!

I övrigt en lugn hemma kväll, med något brända soltorkade tomater med kyckling, stod på menyn.. helt ätligt kan jag erkänna.

Imorn är det agility med gangster Wilma. Hoppas hon uppför sig! Hon kommer bli så glad, även om hon gav mig en skum blick när jag berättade att vi skulle köra agility imorn.. hehe

dödligt smarrig!

ojojoj

haha..bad hair day!


sandish

 

jennie frida o sandish


Tankspridd...

Om man ständigt blir påmind av något man helst vill glömma, är det då meningen att man ska förevigt komma ihåg det? Kommer man någonsin kunna släppa det, och ska man försöka släppa det, eller bara inse att ödet kanske bestämt en väg för mig..

Jag undrar ibland varför man kommer ihåg vissa saker så klart.. och vissa saker glömmer man direkt. Känns som jag måste göra ännu ett svårt val, och det känns jätte tungt! Drömmer mardrömmar, samma dröm natt efter natt... Riktigt tungt! Men det som känns skönt är att jag egentligen inte kan påverka vad som händer. Skum känsla, både bra och dålig på samma gång, maktlös med för och nackdelar helt enkelt.

Om man ser en parkbänk, ger det mig ett minne. Och solnedgången en annan. Men hur ska man kunna se saker som påminner en negativt? Inte så att man bara kan undvika att se vissa saker och platser. Möjligen om man flyttar in i en iglo... Knappt då. Känns som jag måste peppa upp mig lite! Ta tjuren vid hornen, och helt enkelt slåss tillbaka! Jag undrar verkligen vad som är rätt ibland, och hur ska man veta det? Hoppas magkänslan och samvetet får stå till svars för det,iallafall det jag går på. Kanske borde vara någon annan känsla man ska gå på?

Känns som alla människor har en svaghet, en dålig sida. Så ensam behöver jag ju inte vara!

Nej powernapp nu inför nya ''beck'' filmen på bio ikväll!

Pussokram skumbanan!
maj-09
Talangfulla konstnärer?

nice?

Borde överväga körkort?knappast med denna !!

JAHA JA ?

fantasi brist? knappast! :)

Ojojoj, vilken fantasifull lekmojäng!

SANT?


Back to reality!

Ibland är det otrolit vad man kan flumma om man är trött.. Jag är lite sisådär bra på att flumma.. eller vad tycks?  Hade VÄRLDENS FLUMMIGASTE utlägg innan idag på tåget. Tänkte försöka få ner det.. riktigt riktigt weird! Jag var övertrött, inte full... bara så ni vet ...haha.. Läs och njut av den flummiga sidan av mig!


Detta hände i flummiga kimsansflumm!
Mitt på tåget ställde sig min lilla chihuahua upp, och började dansa som timon (i pumba och timon) Med en ''hulahula''kjol och ett blomsterband runt halsen, dansande på bakbenen till hawaimusik. Efter det insåg jag att han snart skulle bli kidnappad och bli uppäten av de gröna råttorna som övertagit staden, med sina mycket hemska sjökaptenshattar på sig. Utklädda till civila råttor övertog de världen.. haha

Vill ni ha något flummit är det bara att fråga mig när jag har sovit på TOK för lite!

Sen har jag funderat på varför man oftast ser tillbaka istället för att se framåt? Om man alltid ser tillbaka eller i bästa fall lever i nuet, kan man missa att göra saker man planerat för framtiden. Och vem vill sitta när man är 90år, och ångra allt man inte gjorde?

Hur ska man bli den stensköna tanten som sitter på ålderdomshemmet och berättar sina...
-När jag var ung då gjorde jag..
Och faktiskt vara helt nöjd med att man hunnit med allt man önskat sig. Jag tror verkligen att en vacker dag så har 20 år gått. Tiden bara flyter iväg, idag är jag 22år och detta datum 090911 kommer jag bara uppleva en enda gång. Och nästa är blir det ett nytt 0911, men aldrig samma. För man blir äldre och allt förändras. Man borde verkligen ta tag i varje dag, och ta ansvar för allt som händer. Men även planera framåt.. Jag menar vad vill jag ha åstakommit när jag är 30år? 40år? 60+?

Nej nu ska vi här i kimsans bakstuga baka klart marängtårtan med smörkräm och jordgubbar till min alldeles egna lilla pappa anders som fyller hela 47år idag!! Hipp Hipp hurra pappsen!

Tjo-flax!

Visst e hon vacker! Och en bra fotograf oxå.. :D

 


Lång uppdatering!

Börjar med de första som hände! Blev på cykelturen till stallet blev vi haffade av en kobonde längs vägen. Hans kor hade rymt! Så i solens hetta fick vi springa som galna överhettade idioter! Men tillslut kom alla korna på rätt sida staketet!

söta?

I övrigt har man transporterat rosa, med hjälp av min kära medhjälpare så gick även detta bra! Ingen häst lös på E22an denna gången.. Kan ju bara bli bättre!

vackrare för varje dag!

got u!

Har jobbat på eftis, eller rättaresagt på fritidsgården för mellanstadiet, lyckades vinna en runda av uno-spinn, och en omgång biljard. Resten blev jag fett spöad!

För övrigt fick jag veta att världen förundras när man säger att ens häst är trevlig. Folk är konstiga, verkar tro att en häst bara kan vara snäll, och söt. Men nej nej, de kan även vara trevliga.. fråga lotta!!



Nu ska man jobba idag och imorn, så lär inte kunna uppdatera försen på fredag, hoppas ni överlever!

Hörs och störs!

Pussohej!

the babes!

vacker!


Flummit värre!

Pratade nyss med robert, som skulle in och göra stan osäker.. han skulle fira linns kille som fyllder 25 idag, sen harrys! Han skulle hitta ett lämpligt offer ikväll, någon kille som såg hård ut.. ''som behövde mjölkas, så han inte får juverinflamation'' haha.. De kommer gå bra för han ikväll! SÄKER PÅ DET!

Dessutom berättade jag om sandras ragg Luke, robert sa direkt.. Lucky Luke, sen faaan det låter som någon jävla hostmedicin!Jaa robert så kan det ju vara!

Dessutom ville han gifta sig med daniel, han skulle ringa prästen imorn och frågan om det var bäst att de skulle säga Robert- Daniel på inbjudan till brölloppet eller Daniel- Robert? Ja va tycks kimsan??? Det andra låter ju bäst, ska han bara övertala daniel till att gifta sig oxå..haha

Ne nu ska jag ut o kissa hundarna!

Pussohej!

Tokig Tokigare Tokigast?

Länge sen man skrev här, denna veckan är spännande vill jag lova! Har redan hunnit med massa saker och fler planerade. Ringde precis sandra som är FULL!! Vi ska kolla på lägenhet till henne imorn kl 9, undra hur pigg hon är då? med tanke på att hon knappt kunde uttala sitt namn nu!.. följer detta med spänning!

Handlat nytt täcke till Rosmary! Jätte fint med reflexgrejjer och doningar på! Inte så mycket bling bling, men heeelt okej! Med foder i, mysigt värre tjejjen!

Fick en lapp av lollo idag, hon har hämtat sina saker i stallet, och flyttat upp till kalmar! Känns tomt nu utan henne, en glad prick som alltid sprider solsken i sina spår! Hon skrev på lappen. TACK FÖR ALLT! Lev livet och ta hand om dina underbara djur. Jag kommer sakna er! Blev rörd till tårar! Tur man får se henne igen, men det känns allt bra skumt ibland!

Undra hur man ska göra ibland när det känns tungt. Hur ska man kunna välja rätt? Det finns ofta många valmöjligheter, men få val som man väljer som faktiskt är de rätta!Hur ska man kunna lära sig av de vale man gjort. Kan man alltid lära sig av sina misstag och felsteg? Hur ska man veta att man väljer rätt? Bara att gå på magkänsla?

Ne nu får jag nog säga OVER AND OUT!
kimsan in action


RSS 2.0